Laatste nieuws

Spryng & Cryptshare genomineerd voor Computable Awards 2021

Others
Spryng & Cryptshare genomineerd voor Computable Awards 2021

“And the winner is…”

Een beetje trots zijn we wel, want samen met onze partner Cryptshare is Spryng genomineerd voor de Computable Awards 2021 in de categorie ‘Security & Digital Forensics’. “De nominatie is een mooie opsteker voor de samenwerking tussen de twee organisaties”, aldus Lucien Barink GeneraL Manager Cryptshare Benelux. CTO Alexander Wanders van Spryng: “Data security is voor de klanten van beide organisaties  altijd al prioriteit nr. 1 geweest. Met deze samenwerking wordt daar een nog betere invulling aan gegeven. ”

De nominatie voor de Computable Award 2021

De Computable Awards worden gezien als een van de belangrijkste prijzen binnen de ICT-sector in Nederland. De nominatie van Spryng & Cryptshare en de negen andere bedrijven kwam dan ook niet zomaar tot stand. Eerst heeft een groep van 21 Computable-experts alle voordrachten in de categorie ‘Security & Digital Forensics’ beoordeeld. Daarna bepaalde een algemene jury de tien genomineerden. Er werd daarbij niet alleen gekeken naar wat de bedrijven nu zo bijzonder maakt, maar ook naar het specifieke product. Lees hier de onderbouwing voor onze nominatie. 

Breng uw stem uit

Of Spryng en Cryptshare van hun nominatie ook een award kunnen maken, wordt voor 50 procent bepaald door de lezers, de markt, het publiek, door u dus! We hopen natuurlijk dat u Spryng en Cryptshare uw stem gunt. Dat is heel simpel, klik op onderstaande afbeelding of link:


Stem hier voor de Computable Award 2021

Uw stem uitbrengen kan tot en met zondag 10 oktober. Wij houden tegen die tijd alvast een schuin oog op de kalender, want de winnaar wordt bekend gemaakt op 2 november 2021.  

Onze samenwerking met Cryptshare

Door de SMS gateway van Spryng te verbinden met Cryptshare, maker van versleutelde communicatie oplossingen, worden wachtwoorden zoals OTP en 2FA, voor versleutelde e-mails en bestanden heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk verzonden, via een SMS bericht. Beide bedrijven zijn ISO 27001 gecertificeerd. Spryng is daarnaast ook NEN gecertificeerd, een specialisatie voor data security in de gezondheidszorg. En voldoet Cryptshare aan de NTA7516 norm, voor veilige uitwisseling van medische gegevens in de gezondheidszorg via e-mail. 

Spryng is niet alleen verheugd over de nominatie van Computable maar ook content met de samenwerking met Cryptshare. CEO Marc Rottinghuis van Spryng: ” Als SMS aanbieder met ’roots’ in de gezondheidszorg weten we hoe we moeten omgaan met informatie en data: namelijk volgens de allerhoogste beveiligingsstandaarden. In de samenwerking met Cryptshare delen we dezelfde waarden. Door ons partnership tillen we de bescherming van de gegevens van onze klanten naar een hoger niveau. En daar hebben onze klanten veel profijt van.”

“Met de samenwerking met Spryng bieden wij onze klanten een oplossing die klaar is voor gebruik voor de uitwisseling van wachtwoorden via het SMS kanaal waarmee een degelijke 2FA is gerealiseerd. Daarmee biedt Cryptshare naast het vooraf afgesproken wachtwoord en de One Time Password techniek een derde methode voor de authenticatie van de ontvanger van een beveiligd Cryptshare bericht” aldus Lucien Barink, General Manager Cryptshare Benelux. 

Meer weten over data security via de SMS Gateway?

Bij Spryng weten we hoe belangrijk het beveiligen van uw data is (en die van uw klanten). Wij werken al jaren volgens de hoogste veiligheidsstandaarden met zorginstellingen en medische informatie, waar extra beveiliging via SMS (OTP of 2FA) geen overbodige luxe is. En dat allemaal met één simpele SMS API. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail Spryng, telefoon +31 20 770 30 05 of stuur een mailtje naar info@spryng.nl. Een SMS sturen kan uiteraard ook. 

O ja, en vergeet niet te stemmen. Op ons, als we zo vrij mogen zijn. 🙂 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws