Tarieven

SMS versturen zonder opstart- en maandkosten

Bel ons

home-gateway Betaal alleen voor hetgeen u verstuurt. Eenvoudig via een bankoverschrijving of via iDEAL, prepaid of postpaid, dus op factuur achteraf.

Bereken uw tarief

Getoonde prijzen zijn van toepassing op SMS-verkeer binnen Nederland.

Gaat het om SMS-verkeer buiten Nederland, neem dan contact op met ons salesteam voor een prijsadvies op maat.

0,00 Totaal excl. BTW

SMS ROUTES

Scherpste tarieven & Hoogste kwaliteit

Bij Spryng bepalen de hoeveelheid in te kopen SMS credits en de gewenste SMS route de prijs per SMS. Wij bieden twee verschillende SMS gateways aan.

icon-informSpryng Business SMS Gateway – 1,2 credit 
Wanneer u de hoogste mate van betrouwbaarheid wenst en u wilt dat SMS berichten direct aankomen dan is de Spryng Business SMS gateway de route voor u. Hierbij wordt gebruik gemaakt van directe connecties naar de Nederlandse en buitenlandse operators en kunt u dus wereldwijd bulk SMS versturen.

icon-informSpryng Economy SMS Gateway – 1,0 credit
Wanneer u meer belang hecht aan de kosten dan aan volledige betrouwbaarheid en afleversnelheid, dan is de Spryng Economy SMS gateway de route voor u. Uw SMS berichten worden zowel via nationale als internationale telecomoperators verstuurd. Deze SMS route is ideaal voor de allergrootste marketingcampagnes.

 

Wereldwijd SMS versturen

Via Spryng kunt u wereldwijd SMS versturen. Wij werken samen met telecomoperatoren over de hele wereld en onderhouden goede relaties met ze. Zodoende kunnen wij de beste kwaliteitsroutes tegen de scherpste prijzen aanbieden.

 

Snelste aflevertijden

De directe connecties van Spryng kenmerken zich door de snelste aflevertijden, de hoogste mate van betrouwbaarheid en met alle features, zoals delivery reports, error codes, long SMS en gepersonaliseerde SMS, gratis voorzien.

Verstuurt u meer dan 10.000 SMS berichten per maand? NEEM CONTACT MET ONS OP

Virtual Mobile Number

Scherpste tarieven & Wereldwijd bereik

Via Spryng kunt u wereldwijd virtuele nummers afnemen tegen de scherpste prijzen en betaalt u niet voor het ontvangst van SMS op het nummer.

Vandaag 15:30
Geachte mevrouw Schipper, uw SMS is in goede orde ontvangen en wij sturen u zo de exacte locatie door.

 

Virtual Mobile Number

Bij Spryng betaalt u geen opstartkosten voor ontvangst van SMS via Virtual Mobile Numbers. U betaalt alleen maandelijkse kosten welke afhankelijk zijn van of er ook uitgaand SMS verkeer gaat plaatsvinden.

OPSTARTKOSTEN

€0

ALTIJD GRATIS

GRATIS ONTVANGST

€0

ONTVANGEN SMS

Wenst u een van onze diensten gratis te testen? NEEM CONTACT MET ONS OP

Hoog volume

Iedere dag worden er miljoenen berichten wereldwijd verstuurd en ontvangen via de beveiligde platformen van Spryng. Via onze SMS Gateway kunt u SMS versturen naar meer dan 900 netwerken in ruim 200 landen en wereldwijd SMS ontvangen op onze virtuele nummers.