SMS Marketing

Expert in het opzetten van
doeltreffende SMS campagnes

Wij zijn jouw partner voor SMS marketing en denken met jouw organisatie mee om sales te verhogen. Wil je eens met ons sparren? Geen probleem, wij geven gratis advies voor het opzetten van de meest succesvolle campagnes.

Open rate van 98% (!)

SMS heeft de hoogste open rate van alle marketingkanalen. De open-rate van SMS is namelijk gemiddeld 98%. E-mail, daarentegen, heeft een openingspercentage van 28% tot 33%.

Integreer Spryng via onze API

Spryng koppelt met de meeste marketing automation software oplossingen zoals MailBlue, ActiveCampaign en Odoo. 

Verhoog app-gebruikers met SMS

Omdat de open rate van SMS vele malen hoger ligt dan e-mail, is SMS het perfecte kanaal om consumenten te activeren om uw app, webshop of website te bezoeken.

Maak gebruik van onze nieuwe ‘Campaigns Module’

Sinds dit jaar heeft Spryng ook een speciale ‘Campaign Module’ om het verzenden van campagnes een fluitje van een cent te maken. Deze module houdt bovendien rekening met het versturen volgens wet- en regelgeving.

Begin gemakkelijk met versturen

Betaal alleen voor wat u verstuurt, eenvoudig via een bankoverschrijving of iDEAL, Postpaid of Prepaid. When you create an account, you get free test-credits.

Verstuur naar
per SMS
Richtprijs
  • Geen opstart- of verborgen kosten

  • Ontvang gratis test-credits als je een account aanmaakt

  • U kunt al inkopen vanaf 100 SMS

Ontvang uw 
prijs op maat

Hoe meer u verstuurt, hoe lager de prijs. Wilt u de exacte prijs voor uw SMS-volume ontvangen? Wij doen u graag een scherp prijsvoorstel op maat. Bovendien planten we bij aankoop van slechts 1.000 SMS credits een boom in naam van jouw organisatie.

Vrijblijvende offerte binnen één uur

Download de Black Friday 2-pager

Er zijn een aantal momenten in het jaar dat SMS marketing extra relevant is: Black Friday is zo’n moment. Get inspired en download de 2-Pager. Je hoeft geen details achter te laten, je kunt gewoon om de link klikken om hem te downloaden. 

Download Black Friday Inspiration

Wij zijn er
om te helpen! 

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, is ons team 24/7 beschikbaar. Je kunt ons kosteloos bereiken via mail, chat en telefonisch. Onze support is beschikbaar in meerdere talen waaronder, Nederlands, Engels en Frans. 

Vragen? Neem gerust contact op