Laatste nieuws

Spryng breidt uit naar Singapore

Others
Spryng breidt uit naar Singapore

Naast Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zal Spryng haar diensten vanaf begin 2016 ook in Singapore aanbieden. Op de platformen van Spryng zitten ruim 850 netwerken in meer dan 200 landen gekoppeld, wat betekent dat middels Spryng wereldwijd bulk SMS verstuurd kan worden.

Aangezien Spryng haar diensten via het Nederlandse platform al sinds 2006 aan vele zakelijke Aziatische klanten levert, waarvan het overgrote deel in Singapore gevestigd is, lijkt de expansie naar Singapore een logische vervolgstap. Middels haar nieuwe online platform www.spryng.sg wil Spryng beter in de behoeften van haar klanten voorzien. Daarnaast betreft de Aziatische markt een opkomende markt. Het nieuwe platform biedt daarom een ideale brug om de dienstverlening van Spryng uit te breiden naar Azië.

“De uitbreiding naar Singapore vormt daarnaast een ontzettend interessante ontwikkeling voor Spryng, omdat het bedrijf hiermee haar eerste kantoor buiten Europa opent. Dit is voor Spryng een uitgelezen kans om haar Aziatische klanten nog beter te kunnen bedienen,”

vertelt Faniëlle de Wit, Global Sales Manager bij Spryng.

Spryng, opgericht in 2006, is ontstaan als leverancier van SMS berichten aan Nederlandse ziekenhuizen om het grote ‘no-show’ probleem in deze zorginstellingen te minimaliseren. Uit onderzoek in 2006 is gebleken dat ongeveer 5% tot 10% van de gemaakte afspraken in de Nederlandse ziekenhuizen niet wordt nagekomen, omdat de patiënten de afspraken veelal simpelweg vergeten. Dit levert een schadepost op van ruim 300 miljoen euro, welke niet declarabel is.

Spryng heeft inmiddels bewezen dat, door het verzenden van afspraakherinneringen per SMS, 50% tot 75% minder afspraken werden vergeten. De Nederlandse ziekenhuizen kunnen dus, door een eenvoudige koppeling met het Spryng platform, tientallen miljoenen euro’s op jaarbasis besparen.

Inmiddels is de focus van Spryng veel breder dan alleen maar de ziekenhuismarkt en sinds 2008 is Spryng dé specialist in het leveren van SMS– en WhatsApp diensten aan de zakelijke markt om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Maandelijks worden er miljoenen SMS berichten via de self-service platformen verstuurd, welke allen in eigen huis zijn ontworpen en permanent doorontwikkeld worden.

Voor meer informatie omtrent de SMS diensten van Spryng kunt telefonisch contact opnemen op nummer +31(0)20 7703005 of ga naar spryng.nl.

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws