SMS afspraakherinnering

Verminder onnodige kosten en verbeter uw service middels SMS

Prijs berekenen

Kosten besparen

Heeft u te maken met onnodige kosten welke ontstaan doordat klanten onaangekondigd niet op komen dagen bij een afspraak? Met een simpele afspraakherinnering per SMS kunt u dit probleem direct verhelpen.

Beste meneer Dirksen,
Graag herinneren wij u aan uw afspraak met dr. Blaas op 03-06-2018 om 12.30 uur. Bent u onverhoopt verhinderd, vergeet u dan niet af te melden.

/

SMS ERVARINGSEXPERT

SMS afspraakherinneringen

Door het sturen van een SMS herinnering wordt de klant op een persoonlijke en vriendelijke manier herinnerd aan een afspraak. Naast de extra service die u aan uw klanten biedt, verlaagt u met de SMS ook het aantal no-shows.

icon-bolt98% van alle SMS berichten wordt binnen 5 minuten geopend, bij e-mails is de open rate slechts 20%.

icon-conversationKlanten ervaren het ontvangen van een SMS afspraakherinnering als een laagdrempelige en vriendelijke service.

icon-checkHet sturen van een SMS afspraakherinnering leidt tot een effectievere manier van werken.

Wilt u weten hoe SMS uw organisatie kan verbeteren? Maak een afspraak

Vandaag 15:30
Beste mevrouw de Vries,
u heeft op 23 oktober om 16.30 uur een afspraak bij de afdeling Burgerzaken. Indien u niet aanwezig kunt zijn, gelieve uiterlijk 24 uur van te voren contact met ons op te nemen.
Tot snel!

Voorkom kosten en reduceer uw no-show met minimaal 60%

Steeds meer bedrijven zijn actief bezig om onnodige kosten tegen te gaan. Middels SMS kunnen bedrijven efficiënter gaan werken en dit levert het bedrijf direct kostenbesparing op.

Case bekijken

Tarieven

Geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten. Betaal alleen voor wat u verstuurt, eenvoudig via een bankoverschrijving of iDEAL, postpaid of prepaid.

Bereken uw tarief

Alle tarieven

0,00 Totaal excl. BTW

VOORDELEN VAN DE SMS AFSPRAAKHERINNERING

Extra service naar uw klant of patiënt

Spryng heeft standaard koppelingen met verschillende systemen. Hierbij kunt u denken aan informatie-, plannings- en zorgsystemen.

 

Bespaar kosten

Wanneer mensen onaangekondigd wegblijven op een afspraak worden er kosten gemaakt. Onnodige voorbereiding, tijdverlies en wachtrijen worden door een SMS herinnering voorkomen.

 

Bespaar tijd

Wij helpen u graag bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Bovendien is gebleken dat een afspraakherinnering per SMS een positief effect heeft op wachttijden en wachtlijsten.

Eenvoudig te integreren

Onze SMS API kan eenvoudig worden gekoppeld met uw eigen systemen en software. Middels een koppeling kunt u direct aan de slag met het versturen van afspraakherinneringen per SMS.

Developers

require('src/Spryng/Api/Autoloader.php')

$spryng = new Client('username', 'password');
$spryng->sms->send('31612345678', 'This is a test message', array(
  'sender'    => 'My company',
  'route'     => 'Business',
  'allowlong' => false
));