Laatste nieuws

Nicolas: “Ik had altijd een hekel aan de maandagochtend, tot ik bij Spryng ging werken.”

Nicolas: “Ik had altijd een hekel aan de maandagochtend, tot ik bij Spryng ging werken.”

Business Development Manager Nicolas Clevenbergh aan het woord

.

Zijn naam verraadt het al een beetje. Nicolas komt uit België. Niet vreemd dus dat hij zich bij Spryng richt op de Belgische markt. Als business development manager welteverstaan. Samen met collega Sven werkt hij hard om het bereik van Spryng bij onze zuiderburen te vergroten. Onder meer door veel outbound sales te doen en inkomende Belgische leads op te volgen.

Matching colours
We zijn er nog niet achter hoe ze het doen. Maar Nicolas en Sven (samen het Belgische team van Spryng) krijgen het vaak voor elkaar om met kleding in dezelfde kleuren op het Amsterdamse kantoor te verschijnen. Alsof ze het afspreken. Wat we wel van Nico weten, is dat hij de culturele sector een zeer warm hart toedraagt. Hij houdt van toneel, theater, muziek en dans. En als we Nico begin 2021 gezegd hadden dat hij nog voor de zomer in Amsterdam zou wonen en werken, zou hij het waarschijnlijk niet hebben geloofd. Hoe is dat zo gekomen?

Geen spijt
Nicolas: “Mijn Spryng verhaal begint op 17 mei 2021. Een paar weken daarvoor kreeg ik in het Brusselse een telefoontje met de vraag of ik zin had in een nieuw avontuur. ‘En o ja, je zou ook naar Amsterdam moeten verhuizen’.” Ik ben iemand die niet graag stilstaat, ik probeer te genieten van elk moment, dus ik hoefde daar geen seconde over na te denken. We zijn nu een paar maanden verder en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing om België te verlaten en naar deze prachtige stad te verhuizen.”

Hechte samenwerking
Naast zijn werk voor Spryng werkt Nicolas ook aan zichzelf. Met behulp van zelfhulpboeken streeft hij naar de beste versie van zichzelf. Dat lukt prima, vinden zijn collega’s. Nico is energiek, sociaal en heeft een mega groot netwerk. Dat bleek al snel; op dag 3 bij Spryng had hij in Amsterdam al allerlei borrels en feestjes gehad! Nicolas: “Beloftes over de open cultuur en de fijne workflow heeft Spryng tot nu toe zeker waargemaakt. Ik heb het gevoel dat we met het hele team aan hetzelfde touw trekken. We streven met z’n allen naar hetzelfde doel: het bedrijf vooruit helpen door hecht samen te werken, open te communiceren en mooie teammomenten te creëren.”

Dikke merci
Nicolas is dankbaar voor de kansen die die hij krijgt bij Spryng. “Zowel op professioneel als persoonlijk vlak krijg ik ruimte om te groeien. Er wordt geluisterd naar mijn input en rekening gehouden met mijn doelen en prioriteiten. Elke dag voelt als een feestje op de werkvloer. Van gezellige heerlijke lunches tot lachwekkende borrels en andere fijne activiteiten na de werkuren. Net als veel mensen had ik altijd een hekel aan de maandagochtend. Maar sinds ik bij Spryng werk, sta ik zondagavond al te popelen om aan de nieuwe werkweek te beginnen. Kortom, zoals we in België zouden zeggen: ‘Nen dikke merci voor alles, gelle zijt nog nie direct van mij vanaf’.’”

Deel deze Spryng posts

Vragen?

Kom met ons in contact!

Meer nieuws