Laatste nieuws

Sven: “Ik herken mezelf in de filosofie van Spryng”

Medewerker aan het woord
Sven: “Ik herken mezelf in de filosofie van Spryng”

Country Manager België Sven van Wassenhove aan het woord.

.

Hij werkt nu bijna twee jaar bij Spryng en als het over SMS en België gaat, dan begint het hart van Sven van Wassenhove harder te kloppen. Pas 29 lentes jong maar als Country Manager voor België is hij verantwoordelijk voor alle verkoop, marketing en commercie in ons buurland. Allee Sven, daar willen we meer van weten!

Grote kans dat Sven weer ‘s aan de telefoon zit als hij aan het werk is. Want van een ‘lead’ een tevreden klant maken, dat is ‘zijn ding’. Daarnaast begeleidt hij ook Belgische en Franse stagiairs. Sven: “Als Country Manager ontferm ik me over de groei van het marktpotentieel van Spryng in België en stuur ik het team en de salesactiviteiten aan. Een ideale rol voor mij, met veel uitdaging, variëteit en verantwoordelijkheden. Spryng zet heel fel in op innovatie, de nieuwste technologieën en de groei van werknemers en stagiairs. We gaan allemaal voor de extra mile, als team en voor elke klant.”

Wat heb je met België?

Sven: “Brussel is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Ik ben er opgegroeid, heb er gestudeerd en ik ben supporter van de grootste voetbalclub uit Brussel, Anderlecht. Maar ik wilde ook graag buiten België dingen doen. De coronacrisis was voor mij een wake up call. Een goed moment om bepaalde zaken te evalueren, zoals waar ik als mens naartoe wil. Dus heb ik de stap genomen om familie en vrienden, het beste bier, frietjes en de stad van mijn hart te verlaten voor Amsterdam.”

Wat heb je met Spryng?

“Per toeval stuitte ik op een interessante opportuniteit bij Spryng. Na een verkennend gesprek ontmoette ik meteen de twee oprichters, Marc en Alexander. Ambitie, trots, enthousiasme en vriendelijkheid spatten er vanaf! Ik kon me direct helemaal vinden in de filosofie en dromen van het bedrijf. Ik pakte mijn spullen in verhuisdozen en werd in Amsterdam afgezet door mijn broer. Het voelde als een eerste schooldag, maar de mensen bij Spryng deden er alles aan om mij thuis te laten voelen in de stad, in het bedrijf en in de job. Inmiddels zijn we een jaar verder en ik sta nog steeds 100 procent achter mijn keuze, die leidde tot professionele en persoonlijke groei en het ontmoeten van een nieuwe liefde. Je kan dus wel stellen dat Spryng een grote positieve impact op mijn leven heeft gehad.”

Heb je een concreet voorbeeld van die betrokkenheid?

“Toen ik net bij Spryng was begonnen, trainde ik al een tijdje voor een marathon. Ik besloot om die op eigen houtje te lopen op een koude, winterse dag in februari. Achteraf bekeken een gek idee, maar door de steun van collega’s heb ik het toch gedaan. De aanmoedigingen,  een bos bloemen en ontelbare felicitaties na afloop zorgden voor een trots gevoel en een grote verbondenheid met het bedrijf. Dat was cool!”

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws