Laatste nieuws

Menno Allijn: van Speedy Gonzales naar Sales

Medewerker aan het woord
Menno Allijn: van Speedy Gonzales naar Sales

Sinds juli 2022 werkt Menno Allijn als business development manager NL bij het salesteam van Spryng. Eerder was hij al stagiair bij de SMS provider in Amsterdam. Menno combineert werk en studie en is met zijn 22 jaar de jongste medewerker van Spryng (maar met zijn lengte van 2,01 meter zeker niet de kleinste).

Menno is een echte salestopper; geen uitdaging of klant is hem te gek. Van A tot Z is hij betrokken bij de salesactiviteiten van Spryng: nieuwe samenwerkingen zoeken, outbound leads opvolgen en, als het even kan, een deal sluiten. Al tijdens zijn stageperiode haalde hij nieuwe klanten binnen. Do we need to say more? Zeker. Want hij denkt ook mee over de strategische koers van het salesteam “om onze prestaties te blijven verbeteren.” En op de afdeling Support kreeg hij de bijnaam Speedy Gonzales omdat hij een support-reactietijd had van… 20 seconden!

Waarom ben je bij Spryng gaan werken?
“Het is een bruisend en dynamisch bedrijf met een team van jonge mensen. Toen ik vier maanden na het beëindigen van mijn stage weer bij Spryng binnenstapte, voelde ik me direct thuis. Mijn bureau was versierd en ik werd warm welkom geheten door mijn collega’s. Iedereen hier is enorm gemotiveerd om de beste resultaten te behalen, op een leuke en gezellige manier. Daarnaast kun je altijd bij iemand aankloppen voor hulp of advies. Die goede sfeer zorgt er ook voor dat ik mij kan ontwikkelen binnen de sales. En de borrels zorgen voor een ontspannen sfeer. Waar de meeste bedrijven een ‘vrijmibo’ hebben, komt het bij Spryng regelmatig voor dat er ook al eerder in de week een drankje wordt gedaan. Zo leert iedereen elkaar beter en sneller kennen.”

Wat doe je buiten je werk?
“Ik zit in het laatste jaar van mijn studie Commerciële economie aan de Hogeschool Windesheim Flevoland en heb de kans gekregen om mijn scriptie bij Spryng te mogen doen. Dus werken en studeren vullen al een groot deel van mijn week. Om te ontspannen doe ik aan vechtsport en krachttrainen en ga ik regelmatig met mijn vrienden op stap en lekker uit eten.”

Gezien zijn studie werkt Menno momenteel parttime bij Spryng, maar vanaf januari zal hij weer elke dag aanwezig zijn! En dat vinden wij bij Spryng ontzettend gezellig. Niet alleen omdat Menno zo lekker kan babbelen, maar ook omdat hij sinds kort heel wat woordgrappen uit zijn mouw tovert. Dit om zijn collega’s, Nathalie & Luc, bij te kunnen benen (wat met die lange benen van Menno aardig goed lukt :)).

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws