Laatste nieuws

Luc: “Als ik vragen heb of even wil overleggen kan ik bij iedereen aankloppen”

Medewerker aan het woord
Luc: “Als ik vragen heb of even wil overleggen kan ik bij iedereen aankloppen”

Luc over zijn functie als Country Manager voor de DACH regio

Luc is als Country Manager DACH regio bij Spryng verantwoordelijk voor alle sales, marketing en commercie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook begeleidt hij de Duitse stagiairs. De Duitstalige regio is hem op het lijf geschreven want Luc groeide op in Zwitserland en verhuisde op zijn vijftiende naar Nederland. Zijn baan bij Spryng is ‘the best of both worlds’. 

De man van de woordgrappen, dat is Luc. Flauw, raak, origineel, you name it. Luc verzint ze bij Spryng aan de lopende band. Of zoals hij zelf zegt: “Je bent hier vijf van de zeven DACH per week, dus is het des te belangrijker dat je een leuke tijd hebt.” Dat lijkt hem goed te lukken, net als een andere eigenschap van het Spryng team: hard werken.

Luc: “Nadat ik acht jaar in de online en affiliate marketing heb gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Ik kwam bij Spryng terecht, een heel andere sector en product, maar ook de bedrijfscultuur was anders dan ik gewend was. Ik kwam van een nogal corporate consultancy bureau. Wat mij opviel bij Spryng was het warme welkom. Ik voelde mij al snel thuis in het team en werd heel goed begeleid. Spryng is het bewijs dat hard werken en gezamenlijke doelen bereiken prima combineren met plezier hebben.” 

Wat hem ook aanspreekt zijn de korte communicatielijnen. “Als ik vragen heb of even wil overleggen kan ik bij iedereen aankloppen, ook bij de CTO en CEO. En er is bij Spryng veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als je ergens beter in wilt worden of in wilt verdiepen, dan wordt er naar een manier gezocht om dit te kunnen doen.

Naast gezellige etentjes en borrels worden er buiten de kantoormuren ook activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan meedoen. Luc: “Successen moeten gevierd worden, met het hele team natuurlijk! Zo zijn we afgelopen zomer met collega’s gaan suppen op de Amsterdamse grachten en recentelijk samen gaan bowlen en lasergamen.” 

Fijn voor Spryng natuurlijk dat harde werken, maar Luc heeft gelukkig ook nog andere interesses. Hij plukt bijvoorbeeld regelmatig de vruchten van… zijn eigen appelboom! Verder is hij graag in de keuken bezig, want hij houdt ontzettend van lekker eten maken. En lekker eten eten! Maar hij compenseert die extra calorieën met pittige sportsessies voordat hij naar z’n werk gaat. Voor de balans zullen we maar zeggen. En hoe zit het nu met die woordgrappen, heb je een leuk voorbeeld? “Ik denk dat iedereen in het team dankzij mij een woordgrap kan maken van zijn of haar naam, die bijna wekelijks verandert. En die van mij? Wat vind je van Luc-ky me?”

 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws