Laatste nieuws

Makelaars, doe je voordeel met SMS service

Others
Makelaars, doe je voordeel met SMS service

Pararius Office bespaart makelaardij tijd en geld door samenwerking met Spryng

Dat Spryng met SMS dienstverlening het aantal no-shows in de zorg enorm heeft laten dalen, is geen geheim. Maar ook in andere sectoren kan tijd en geld bespaard worden door SMS in te zetten als afspraakherinnering. Bijvoorbeeld in de makelaardij. Bij Pararius Office weten ze dat als geen ander. 

Pararius Office ontwikkelt gebruiksvriendelijke software voor makelaars. Je zet er woningen heel snel mee online op relevante woningwebsites, beheert alle woningen vanuit één systeem en verspilt geen tijd aan overbodige administratieve taken. Zo werk je efficiënt en kun je je als makelaar volledig concentreren op het verhuren en verkopen van woningen. Steeds meer makelaars maken gebruik van de software van Pararius Office, die volledig kan worden afgestemd op de individuele behoeften van een makelaarskantoor.  

Verlaag het aantal no-shows met SMS

Een aantal klanten van Pararius maakt ook gebruik van SMS om aspirant-huurders of -kopers te herinneren aan hun bezichtigingsafspraak. Dat is een slimme zet, want er kunnen nu eenmaal maar een aantal bezichtigingen per dag gepland worden. Met het versturen van een SMS bied je geïnteresseerden een extra service, verlaag je het aantal mensen dat niet komt opdagen en voorkom je ‘gaten’ in de dag. 

Met SMS voorkom je no-shows en kom je professioneler over. Kortom: hét perfecte communicatiemiddel voor de makelaar!” – Joël van Delden, Pararius Office

Via een SMS wordt de afspraak voor een bezichtiging bevestigd en vlak voor de bezichtigingsdag ontvangt de aspirant-huurder of -koper nog een herinnering per SMS. Ook kun je in het SMS’je vermelden met welke makelaar je de afspraak hebt. Dat maakt het SMS bericht persoonlijker. Kortom, een SMS sturen zorgt voor optimale klantenservice. En het is via Pararius Office binnen enkele seconden geregeld!

Afspraak bevestigen en herinnering per SMS

Zo’n reminder via SMS heeft z’n diensten al bewezen in de zorg; daar is het aantal no-shows drastisch verlaagd door de inzet van SMS. Ook in de makelaardij werkt dit goed. Want voor een bezichtiging wordt veel moeite gedaan, door zowel de makelaar als de verhuurder/verkoper. Als een geïnteresseerde  dan niet komt opdagen, kost dit onnodig veel tijd en geld. Daarnaast maak je als makelaarskantoor met SMS dienstverlening een professionele en eigentijdse indruk bij je klanten als je standaard afspraakbevestigingen per SMS verstuurt. 

Gratis SMS service voor makelaars

Pararius Office gelooft in de toegevoegde waarde van SMS om makelaars efficiënter te laten werken. Spryng zorgt voor de juiste techniek en een vlekkeloze uitvoering van de SMS service. Joël van Delden van Pararius Office: “Sinds begin 2020 bieden wij de SMS service gratis aan, aan onze klanten. We hopen hiermee het gebruik bij makelaars te stimuleren. Daarnaast denk ik dat Pararius Office hen kan helpen met het automatiseren van hun processen waardoor er meer tijd is voor belangrijkere zaken.”

SMS oplossingen voor elke sector

Wil je ook weten of de SMS diensten van Spryng jou geld en tijd kan besparen? Wij denken graag met je mee. Bel of SMS ons vrijblijvend op 020 770 30 05 of stuur een mailtje naar Marc (marc@spryng.nl).

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws