Laatste nieuws

De vele toepassingen van Bulk SMS

Marketing
De vele toepassingen van Bulk SMS

De term ‘Bulk SMS’ zegt het al.

Daarmee informeer je heel veel mensen op hetzelfde moment door een SMS te sturen. Om een idee te geven: Spryng stuurt zo’n twee miljoen SMS berichten per dag naar de klanten van onze klanten, waaronder ook veel Bulk SMS. Toch zijn veel bedrijven nog niet op de hoogte van de vele mogelijkheden die Bulk SMS te bieden heeft. En dat is een gemiste kans!

Op hetzelfde tijdstip hetzelfde bericht versturen naar klanten of prospects. Ongeacht de grootte van de doelgroep. Dat is het grote voordeel van communiceren via één simpele SMS API. De naam Bulk SMS is dan ook niet voor niets gekozen. Want Bulk SMS heeft een groot aantal toepassingen om bedrijven te ondersteunen bij hun marketingactiviteiten en het verspreiden van informatie onder grote groepen.

Wat kun je met Bulk SMS bereiken?

Bulk SMS kan worden ingezet om kortingscodes te versturen of een speciale, tijdgebonden actie. Kortom, als marketingtool. Denk bijvoorbeeld aan het onder de aandacht brengen van komende events. Met Bulk SMS kun je ook inschrijvingen verzamelen voor evenementen. Of informeer uw klanten met informatieve berichten rondom actieperiodes. Zo blijven ze up to date en dat wordt gewaardeerd! Zulke acties kunnen van alles zijn: korting op alle shirts van merk X, of op een bezoek aan je favoriete zonnebank, restaurant of winkel. En natuurlijk acties die rond feestdagen worden georganiseerd, zoals korting op bloemen of chocolade rond Valentijn of Moederdag. Eigenlijk kun je het simpel: bedenk wat je je doelgroep wanneer wilt vertellen. En Bulk SMS maakt het mogelijk. Maar Bulk SMS wordt niet alleen gebruikt als een marketing tool. Sinds de corona crisis gebruiken veel bedrijven en winkels Bulk SMS om hun klanten te informeren over aangepaste openingstijden, om hun klanten te informeren dat ze de winkel tijdelijk moeten sluiten vanwege corona regelgeving, of om hun klanten naar de website te leiden zodat ze online producten kunnen bestellen. Nog een inventieve manier waarop bedrijven Bulk SMS kunnen implementeren.

Dé zakelijke Bulk SMS provider

Waar kun je terecht als je je klanten wilt bereiken met Bulk SMS? Ook dat is eenvoudig. Bij dé zakelijks Bulk SMS provider van Nederland: Spryng. Met meer dan 900 netwerken in ruim 200 landen heeft de SMS Gateway van Spryng een wereldwijd bereik. Dagelijks versturen en monitoren wij miljoenen SMS berichten naar de klanten van onze klanten.

Veiligheid voorop

Bulk SMS versturen via Spryng is niet alleen snel en doeltreffend, het is ook veilig:

  • Onze SMS platformen, routes, applicaties en accounts worden 24/7 gemonitord.
  • Onze systemen zijn volledig redundant uitgevoerd en 100% betrouwbaar.
  • Onze datacenters voldoen aan de strenge ISO 27001 certificering.

Met onze alles-in-één SMS API bereikt uw bericht iedereen uit uw doelgroep op hetzelfde moment, ongeacht omvang van de groep of de locatie. Dat is Bulk SMS versturen zoals het hoort. Geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten. Bij Spryng betaalt u alleen voor wat u verstuurt.

Zet Bulk SMS slim in, samen met Spryng

Wilt u weten wat Bulk SMS versturen uw organisatie kan opleveren? Wij denken graag met u mee. Zodat u uw klanten voortaan snel, doeltreffend en tegelijkertijd informeert én activeert. Bel Spryng op 020 770 30 05 of stuur een mailtje naar Marc (marc@spryng.nl).

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws