Laatste nieuws

Wesley: “Je kunt hier de opwinding voelen”

Medewerker aan het woord
Wesley: “Je kunt hier de opwinding voelen”

Wesley over zijn eerste baan (bij Spryng).

Vraag je bij Spryng aan een willekeurige collega wie als eerste in aanmerking komt voor de titel ‘perfectionist’ dan is de kans groot dat de naam Wesley Kennis wordt genoemd. Maar ‘filosoof’ scoort ook hoog. Toch houdt Wesley zich in het dagelijks leven vooral bezig met het continue optimaliseren van bedrijfsprocessen, als Project Manager.

Hoe dat zo is gekomen? Begin 2021 begon Wesley met zijn afstudeerstage bij Spryng. Kort daarna rondde hij de opleiding International Business & Management af (zeker, met vlag en wimpel). Sinds 1 juli is Wesley vol aan de bak bij Spryng. En dat gaat hem goed af. Werken in een internationale omgeving is geen enkel probleem voor Wesley; een eerdere stage liep hij in Singapore. En hij deed tijdens zijn studie ook mee aan een uitwisselingsprogramma in Parijs. 

“Bij Spryng werk ik in een veelzijdige omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dat is waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen. Want ook al is Spryng een bedrijf en een merk, het zijn vooral de mensen hier die het een geweldige werkplek maken. Ik ben met open armen ontvangen en voelde me al snel onderdeel van het team. Het kantoor bruist en je kunt de opwinding echt voelen!” 

 Hoewel hij begon als New Business Developer voor de Nederlandse markt, was al snel duidelijk waar zijn échte passie lag. Inmiddels is Wesley bij Spryng verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe ideeën en het starten en leiden van nieuwe projecten. Of het nu om sales of marketing processen gaat, intern of extern, Wesley denkt continu mee aan de verbetering van processen, zodat we effectiever en efficiënter te werk kunnen gaan. Ook is hij verantwoordelijk voor aanpassingen op de website. Over dat laatste gesproken, Wesley kan er volgens zijn collega’s slecht tegen als dingen niet goed op hun plek liggen. En hij besteedt het liefst uren aan het perfectioneren van een klein design dingetje op de website. Filosoferend over hoe mini details nét dat ene verschil kunnen maken. Zou dat misschien iets te maken kunnen hebben met z’n perfectionistische aard?

“Tijdens het schrijven van mijn thesis heb ik van veel verschillende mensen iets geleerd: van insiders binnen de telecommarkt tot eerstelijns medewerkers in de logistiek. Daarnaast kwam ik in contact met ontwikkelaars, ontwerpers, growth hackers en consultants. Door de korte lijnen binnen het bedrijf was dit een waardevolle leerervaring vol ‘best practices’. Ik wil mijn collega’s dan ook graag bedanken voor deze geweldige kans.”

Graag gedaan Wesley. We filosoferen graag nog eens verder over onze gedeelde ambities bij een van je drie koppen koffie per dag. Deal?

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws