SMS toepassingen

Wat zijn de mogelijkheden voor zakelijke SMS?

6 maart 2017

Bereik uw klanten via SMS!

SMS is een volwassen kanaal dat door de jaren heen voor de meest uiteenlopende toepassingen wordt ingezet.

 

Mobile SMSZo zet onze partner Media Markt de SMS Gateway in om klanten te informeren wanneer zij hun bestelling en gerepareerde product kunnen ophalen in de winkel. En versturen meerdere partners in de zorgsector zoals bijvoorbeeld het OLVG SMS berichten naar patiënten om hen te herinneren aan een afspraak. Zowel ziekenhuizen als tandartsen doen dit om de hoge kosten van no-shows terug te dringen. SMS wordt ook ingezet door banken voor Two-Factor- Authenticatie voor het veilig inloggen in klantportalen. Daarbij gebruiken meerdere partners SMS voor marketingacties en wordt SMS tevens ingezet voor systeem alerts.

Zoals u leest is SMS breed inzetbaar en door de uiteenlopende toepassingen heeft iedere klant zijn eigen behoefte. Bij Spryng hebben klanten dan ook de mogelijkheid om via het platform of via de SMS API te versturen. Iedere gebruiker heeft zijn eigen klantportaal waarin de SMS geschiedenis, het creditaantal en overige gegevens kunnen worden ingezien. Daarbij hebben klanten de mogelijkheid om via het SMS platform of via de SMS API bulk SMS te versturen.

Het platform is zeer geschikt om ad hoc informatie te verzenden waarbij het volume en het type klant per periode kan verschillen. Voor marketingacties maar bijvoorbeeld ook voor evenementenbureaus is het versturen van een SMS via het platform zeer geschikt en gebruiksvriendelijk.

De Spryng SMS API kunnen klanten in hun eigen systeem te integreren. Klanten die via de API versturen kunnen geheel geautomatiseerd vanuit hun eigen systeem een SMS verzenden. Dit soort toepassingen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor plannings- en agendasystemen.

De SMS Gateway van Spryng is gemakkelijk te gebruiken. De API kunt u direct in uw systeem integreren en daarbij geven wij u de gewenste support die u nodig heeft. Mocht u interesse hebben, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt de SMS Gateway van Spryng te allen tijde gratis en geheel vrijblijvend testen!

Neem contact op via (020) 770 3005 of stuur een e-mail naar info@spryng.nl

Het support team staat 24/7 voor u klaar!

Share this message