Nieuws

Volg Spryng SMS & Payments op de voet!

2 februari 2017

Met ruim 11 jaar ervaring, meer dan 25.000 klanten wereldwijd en een dagelijkse afhandeling van miljoenen SMS berichten, is Spryng al jaren een betrouwbare en gevestigde SMS Provider.

Met heel veel plezier koppelen wij dagelijks vele organisaties aan ons platform met de mogelijkheid om wereldwijd bulk SMS te versturen.

Sinds afgelopen maand is Spryng ook actief als Payments Service Provider (PSP) waarbij het de markt betreedt met een revolutionair betaalplatform voorzien van de nieuwste functionaliteiten en de meest concurrerende prijzen.

Mocht jij gebruik willen maken van onze SMS diensten of Spryng wensen in te zetten voor jouw online betalingen, neem gerust contact met ons op voor een gratis demo of testperiode.

Volg ons daarnaast op de voet via www.linkedin.com/company/spryng om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Spryng SMS & Payments én om af en toe een glimp op te vangen van Team Spryng!

Meer informatie over Spryng SMS en/of Spryng Payments? Neem contact met ons op via 020 – 770 3005 of via info@spryng.nl of ga naar spryng.nl & www.spryngpayments.com

Share this message