Laatste nieuws

Thomas: “uitdagend en interessant, en goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling”

Medewerker aan het woord
Thomas: “uitdagend en interessant, en goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling”

Thomas Remmen (24) liep een halfjaar stage op de Salesafdeling bij Spryng. Hij heeft hiermee zijn International Business and Languages studie afgerond.  Inmiddels is hij werkzaam als Ambassadeur bij Heineken. Tussendoor probeert hij zoveel mogelijk te reizen, zijn grote passie. ‘As we speak’ reist Thomas door Kenia en Tanzania om vrijwilligerswerk te doen op basisscholen. Zijn droom: bij een internationaal bedrijf te werken of zelf een bedrijf op te zetten.

 

“Mijn stage bij Spryng was uitdagend en interessant, en goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De stage was nodig voor de afronding van mijn opleiding, maar ik wilde ook écht een bijdrage leveren aan een innovatief bedrijf. In september 2018 begon ik bij Spryng aan mijn half jaar stage. Al snel merkte ik aan alles dat Spryng een ambitieus en innovatief bedrijf is. Ook heerst er een gezellige sfeer op de werkvloer. Best belangrijk als je er de hele dag bent.

In het begin deed ik veel verschillende werkzaamheden. Van het meewerken aan marketingcampagnes en het schrijven van artikelen tot aan cold calling en het onderhouden van klantrelaties via de mail en telefoon. In een later stadium besloten mijn begeleider en ik om mijn focus vooral op de salesactiviteiten te leggen, dat past beter bij mij dan marketing. Ook kreeg ik wat administratieve werkzaamheden. Op die manier heb ik veel verschillende facetten van de organisatie leren kennen. En zo weet ik goed wat ik in de toekomst wil gaan doen. Namelijk: sales!

Om het marktpotentieel van Spryng te vergroten, heb ik ook gewerkt aan een onderzoek naar de Franse ziekenhuizenmarkt. Dit onderzoek liep door mijn hele stageperiode heen. Dat was onwijs interessant en leerzaam! Ik heb me creatief verder kunnen ontwikkelen, mijn aanpassingsvermogen is vergroot en ik heb leren omgaan met verschillende culturen in het bedrijfsleven.

Kortom, ik heb veel kennis opgedaan tijdens mijn stage bij Spryng, op heel veel terreinen. Van het bezig zijn met social media tot het onderhouden van klantcontact. Samen met de informele werksfeer heeft dat ervoor gezorgd dat ik een geweldige tijd heb gehad bij deze inspirerende en vooruitstrevende club. Spryng is een ambitieus en innovatief bedrijf en elke dag was uitdagend en interessant. Niet alleen voor mij persoonlijk maar ook voor mijn professionele ontwikkeling. Ik kijk er met veel plezier op terug.”

 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws