Laatste nieuws

Spryng, Preferred Supplier van SMS authenticatie van SonicWall en SafeNet

Finance
Spryng, Preferred Supplier van SMS authenticatie van SonicWall en SafeNet

De zakelijke SMS leverancier Spryng is de preferred supplier van SMS authenticatie, middels MAIL2SMS, voor de SSL VPN systemen van de leveranciers SonicWall en SafeNet.

De MAIL2SMS applicatie van Spryng biedt, middels haar SMS Gateway, een veilige authenticatie oplossing voor het inloggen op netwerken en websites middels de mobiele telefoon. Door de fysieke token, zoals een smartcard, te vervangen door een SMS bericht, met hierin vermeld een wachtwoord, kunnen personen zich middels SMS eenvoudig en veilig identificeren. Door het SMS authenticatie systeem van Spryng kunnen aanzienlijke kosten worden bespaard doordat fysieke tokens tot het verleden behoren.

De MAIL2SMS applicatie van Spryng vereist geen ingewikkelde procedures of implementatie processen en is binnen enkele minuten opgezet en te gebruiken. Bedrijven hoeven daarom niet meer te investeren in dure hardware-oplossingen. Vele klanten, waaronder tientallen gemeenten, van de wereldwijde leveranciers van SSL VPN systemen van SonicWall en SafeNet maken zodoende gebruik van het SMS authenticatie systeem van Spryng.

Aangezien Spryng fysieke platformen, naast Nederland, in België, Frankrijk en Duitsland heeft, is zij in staat haar klanten in verschillende talen te voorzien van support en ondersteuning. Tevens is het mogelijk om wereldwijd SMS te versturen middels de SMS gateway van Spryng. Door deze propositie heeft het SMS authenticatie systeem van Spryng een wereldwijde dekking, waardoor de werknemers van internationale bedrijven zich vanaf elke werkplek waar ook ter wereld kunnen identificeren middels de MAIL2SMS-applicatie van Spryng.

Voor meer informatie omtrent deze samenwerking of betreffende de MAIL2SMS applicatie graag telefonisch contact opnemen met Spryng op nummer +31(0)20 7703005.

 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws