Nieuws

Spryng lanceert online betalingen via Spryng Payments

9 september 2016

Spryng, de zakelijke leverancier van SMS diensten met meer dan 900 netwerken in ruim 200 landen en meer dan 25.000 klanten wereldwijd, zal per 1 september 2016 een nieuwe activiteit lanceren zijnde Spryng Payments.

 

Deze nieuwe dienst is door Spryng opgezet vanuit de behoefte van haar huidige klanten om enerzijds online betalingen tegen de scherpste tarieven per transactie te verwerken (er worden geen setup- en abonnementskosten gehanteerd). Anderzijds geeft het revolutionaire, geavanceerde en eenvoudig te koppelen betalingssysteem onder andere een uitgebreid inzicht in data- en klantgedrag en welke transacties niet zijn gelukt en wat daarvan de reden is. Hierdoor kunnen gebruikers van het nieuwe betaalplatform dit direct aanpassen en daarmee hun conversie sterk verhogen.

Alexander en Marc

Daarnaast is er een volledige automatisering met chargebacks en eenvoudige fraude-tools voor een actieve fraudepreventie, ‘intelligent-routing’ tussen meerdere acquirers en One-Click Payment op iDEAL, Sofort en creditcards. Tevens is historische betalings- en klantdata eenvoudig in te voeren in het platform waardoor data, verkregen uit het verleden, niet verloren gaat.

Spryng neemt hiermee direct een onderscheidende positie in in de snel groeiende e-commerce markt, waarbij het platform zich aanpast aan de merchant in plaats van andersom.

Spryng Payments zal in eerste instantie als distribuerende Payment Service Provider (PSP) te werk gaan. Een distribuerende PSP faciliteert de betaling door het leggen van de technische koppeling met de verschillende partners via wie de betaling uitgevoerd kan worden. Spryng Payments is met haar partners in de financiële dienstverlening de scherpste tarieven overeengekomen, waardoor de klanten van Spryng Payments direct de meest concurrerende tarieven op de markt aangeboden krijgen. De klanten van Spryng Payments dienen dus niet zelf nog te onderhandelen met de banken en financiële dienstverleners, aangezien Spryng Payments dit al heeft gedaan. Daarnaast is het grote voordeel van Spryng Payments dat klanten direct over hun inkomsten beschikken doordat een directe uitbetaling volgt.

De betaalopties, die Spryng Payments vanaf de lancering gaat aanbieden, zijn iDEAL, Bancontact/Mr. Cash, Visa & Mastercard, Klarna (achteraf betalen), Paypal, Sepa Direct Debet en Sofort.

Wenst u toekomstig met Spryng Payments als partner online betaalmethoden aan te gaan bieden? Dan hoeft u alleen het volgende te doen:

U geeft bij ons aan van welke betaalopties u gebruik wenst te maken. Vervolgens krijgt u een gratis demo van het geavanceerde systeem en een uitleg over hoe u eenvoudig (direct middels API of via een standaard plug-in) kunt koppelen. Spryng Payments neemt verder het complete proces voor u uit handen omtrent de afhandeling van online betalingen, zodat u direct kunt beginnen met het aanbieden van betaalmethoden. Als nieuwe klant kunt u te allen tijde gebruik maken van de gratis testmogelijkheid die Spryng Payments aanbiedt.Ieder bedrijf kan gebruikmaken van Spryng Payments, van start-ups tot multinationals!

Later dit jaar zal Spryng Payments naast een distribuerende PSP ook als collecterende Payment Service Provider haar diensten gaan aanbieden.

Voor meer informatie over Spryng Payments ga naar www.spryngpayments.com of bel ons op 020-7703005.

Share this message