Laatste nieuws

SMS Gateway Service in Nederland

Others
SMS Gateway Service in Nederland

In Nederland maken bedrijven veelvuldig gebruik van een SMS Gateway om SMS berichten te versturen. Waarom is een SMS Gateway voor veel bedrijven zo interessant en doeltreffend?

SMS Gateway

Het gebruik van een SMS Gateway zorgt voor legio nieuwe mogelijkheden in uw klantcontact en verhoogt uw omzet tegen lage operationele kosten. Uw klanten notificeren over hun gemaakte afspraak of informeren over de bezorgtijd van een af te leveren pakket: SMS is populairder dan ooit!

 

Het is simpel en vooral snel en doeltreffend en kan dan ook voor talloze doeleinden worden ingezet. Klanten ervaren de SMS service als prettig en u kunt naast het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen een excellente service verrichten.

Wereldwijde verbinding

Naast Nederlandse routes heeft Spryng routes naar vrijwel alle operators wereldwijd. Meer dan 900 netwerken in bijna 200 landen zijn bij Spryng aangesloten. Om geautomatiseerd een SMS te versturen kunt u gebruik maken van de API. Met de Spryng API kunt u gemakkelijk onze SMS Gateway integreren in uw eigen systemen. U bezit bij Spryng gegarandeerd de snelst mogelijke route met optimale betrouwbaarheid en continuïteit.

Heeft u interesse? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze SMS specialisten. De SMS Gateway van Spryng is te allen tijde gratis en geheel vrijblijvend te testen!

Neem contact op via (020) 770 3005 of stuur een e-mail naar info@spryng.nl.
Het support team staat 24/7 voor u klaar!

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws