Laatste nieuws

One Stop Webshop gaat partnership met Spryng Nederland aan

Others
One Stop Webshop gaat partnership met Spryng Nederland aan

One Stop Webshop heeft recent haar diensten uitgebreid door in samenwerking met Spryng een SMS module aan te bieden.

Dit betekent dat klanten van One Stop Webshop vanaf nu de mogelijkheid hebben om een SMS systeem in hun eigen webshop te integreren. Met behulp van deze SMS module kunnen de webshop eigenaren hun klanten per SMS informeren zodra een bestelling naar hen is verzonden.

Om gebruik van deze service te kunnen maken, moeten klanten hun mobiele telefoonnummer tijdens het registreren invullen. Zodra de bestelling de status ‘verzonden’ krijgt, ontvangt de klant een SMS met het bericht dat de bestelling verzonden is.

Het integreren van de module kost eenmalig € 150,00, de support en onderhoud op de SMS koppeling € 10,00 per maand. Voor het versturen van SMS werkt One Stop Webshop met Spryng samen. Klanten kunnen hier gratis een account aanmaken en hoeven alleen voor de SMSen die ze versturen te betalen. Er zitten geen setup- of abonnementskosten aan verbonden en SMS versturen kan al vanaf € 0,06.

Over One Stop Webshop

One Stop Webshop biedt via haar website www.one-stop-webshop.nl kant en klare webshops met verschillende modules, die door haar klanten vrij te kiezen zijn. Klanten krijgen niet alleen de software en technische oplossingen, maar een werkende webwinkel waarmee ze meteen aan de slag kunnen. De One Stop Webshop zorgt ervoor dat er een optimale mix ontstaat op het gebied van klanten binnenhalen en behouden, verkopen realiseren, betalingen ontvangen en het versturen van de producten.

Over Spryng

Spryng levert wereldwijd SMS diensten voor de zakelijke markt en heeft wereldwijd meer dan 25.000 klanten. Op een zeer gebruiksvriendelijke manier biedt Spryng u volgende platformen: spryng.nl, www.spryng.be, www.spryng.de en www.sms-wholesale.com. Met deze platformen kunt u online, zonder enige technische kennis al met de producten van Spryng werken. Daarnaast heeft Spryng een creatieve en gespecialiseerde maatwerkafdeling, die ondersteuning biedt bij het creëren van een product dat aansluit bij uw mobiele strategie.

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws