Laatste nieuws

Jouw Omgeving is een veilige omgeving, dankzij SMS

Gezondheidszorg
Jouw Omgeving is een veilige omgeving, dankzij SMS

De ‘klik’ tussen Spryng en het Nederlandse bedrijf ‘Jouw Omgeving’ kun je bijna letterlijk nemen, want op het gebied van integratie, support en doorontwikkeling sluiten de bedrijven perfect op elkaar aan. We zijn dan ook blij met deze samenwerking, die draait om focus, veiligheid en gebruiksgemak. Tijd voor een nadere kennismaking met Bart Heesink, CTO van Jouw Omgeving.

Wat is Jouw Omgeving?
Jouw Omgeving is onderdeel van de Avinty groep. Het is een eHealth platform voor online behandeling, begeleiding en zelfhulp. Cliënten werken er op een veilige en transparante manier samen met verwanten, netwerk en zorgprofessionals. Dit zorgt voor vertrouwen, verbetert de communicatie en geeft zicht op voortgang. Jouw Omgeving helpt cliënten dus grip te krijgen op hun eigen leven.”

Waarvoor zetten jullie SMS in?
“Veiligheid staat bij ons voorop en daarom is het cruciaal dat de toegang tot het portaal veilig en betrouwbaar is. Voor een extra laag beveiliging wordt SMS ingezet. Dat wil zeggen dat we Two Factor Authenticatie (2FA) gebruiken. Door middel van een SMS bericht wordt een eenmalige code verstuurd, als extra beveiliging bij het inloggen.” 

Waarom hebben jullie voor Spryng gekozen als SMS provider?
“Sinds we zijn overgestapt naar Spryng hebben we geen support vragen meer gehad van klanten dat de SMS niet aankwam. SMS berichten komen nu altijd binnen 10 seconden aan. 90% van de berichten zelfs nog veel sneller. Spryng heeft veel aandacht voor de klant en denkt graag mee. We hebben nog nooit de supportafdeling nodig gehad, omdat de dienstverlening vlekkeloos verloopt. 

Doordat de dienst zo goed werkt, wordt het door gebruikers en ons bijna als vanzelfsprekend ervaren, maar door eerdere ervaringen met andere aanbieders kan ik met zekerheid zeggen dat de dienstverlening van Spryng deze ontstijgt. Zoals wij zelf ook weten als softwareleverancier, hoor je vaak alleen de dingen die mis gaan en niet de dingen waar de gebruikers tevreden over zijn. Daarom is een compliment voor de betrouwbare en snelle dienstverlening hier wel op z’n plek.”

 

“Ik kan Spryng écht aanraden! Naast de betrouwbare dienstverlening en
hele vriendelijke mensen is de aflevertijd van SMS berichten verbazingwekkend snel.”

Bart Heesink – Jouw Omgeving

 

Welke aspecten waren nog meer van belang bij de keuze van een nieuwe SMS leverancier?
“Omdat we met gevoelige data werken, hechten we veel waarde aan veiligheid en privacy. Dit verwachten we ook van onze partners. Dat Spryng ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is en 100% AVG proof, dat was voor ons ook echt een pré.”

Ook nieuwsgierig naar slimme SMS toepassingen voor uw organisatie?
Wij helpen klanten én de klanten van onze klanten graag om bijvoorbeeld op een veilige manier in te loggen in online omgevingen. Maar er kan nog veel meer via onze SMS Gateway. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Spryng: info@spryng.nl +31 (0) 20 770 30 05 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws