Laatste nieuws

Naomi: “Het was direct duidelijk: dit wordt hard werken, maar ook supergezellig.”

Medewerker aan het woord
Naomi: “Het was direct duidelijk: dit wordt hard werken, maar ook supergezellig.”

Naomi Vonk over werken bij Spryng.

Naomi Vonk laat haar collega’s bij Spryng elke dag weer zien dat techniek helemaal niet saai is. Ze is ambitieus, opgewekt, modebewust én weet altijd de beste horeca hotspots te vinden. En o ja, ze is natuurlijk ook onze Partnership & Business Development Manager. Dat betekent dat ze verantwoordelijk is voor de in- en outbound sales en het onboarding proces van alle Nederlandse klanten. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor Customer Support en begeleidt ze onze Nederlandse stagiairs. Nog niet genoeg Naomi? Nope. Want ze is ook BHV'er (bedrijfshulpverlener) en certificaathouder voor brandcalamiteiten (BBMI). Dat laatste heeft trouwens niets met haar achternaam te maken.

Hoe het allemaal begon
“Ik ben in 2019 bij Spryng gestart op de supportafdeling. Mijn sollicitatiegesprek kan ik me nog goed herinneren. Ik had direct een klik met Eva die helemaal begreep dat ik in verband met mijn vakantie naar Bali geen koekje bij de koffie wilde. En ik had de leukste gesprekken met Alexander en Marc over reizen, horeca, Amsterdam en uiteraard over de business. Het was direct duidelijk voor mij: dit wordt hard werken, maar ook supergezellig.” 

De aanloop ernaar toe
“Na mijn master Corporate Communicatie aan de UvA ben ik twee jaar werkzaam geweest bij een marketingbureau, en daarnaast heb ik altijd in de horeca gewerkt. Werken bij een techbedrijf was voor mij dus een enorme overgang, met vallen en opstaan. Maar nu durf ik wel te zeggen dat ik alles weet en daar ben ik trots op. Afgelopen jaar ben ik doorgestroomd naar sales, wat ik superleuk vind! Het maakt toch niet uit of je een fles wijn verkoopt of een SMS? Het gevoel blijft hetzelfde:).”

Feestjes en vertrouwen 
Naomi houdt van shoppen en heeft een passie voor eten en horeca. Je zou kunnen zeggen dat ze TheFork van Spryng is. Wil je een goede restauranttip? Vraag het Naomi. Als collega is ze ook altijd bereid om te helpen of om een stapje extra te zetten. Kortom, een harde werker en enthousiaste collega die bij Spryng haar draai gevonden heeft: “Het leuke aan Spryng is dat alles mogelijk is voor medewerkers. Als je nieuwe ideeën hebt of graag een andere functie wilt, dan wordt altijd gezegd dat je ervoor moet gaan. Dat geeft heel veel vertrouwen. Daarnaast zijn de woe-do-vrijmibo’s en legendarische kerstborrels natuurlijk ook een feestje!”

De toekomst
“Het is mijn doel om Country Manager NL te worden. Dan ben ik niet alleen verantwoordelijk voor de sales maar ook voor de strategische koers van Spryng in Nederland. Ik moet altijd lachen om wat Alexander zegt: ‘We hebben je van het terras geplukt en binnenkort ben je misschien wel Country Manager’. Dat zou toch geweldig zijn!”

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws