Laatste nieuws

Eva: “Ook mijn persoonlijke groei wordt hier gestimuleerd”

Medewerker aan het woord
Eva: “Ook mijn persoonlijke groei wordt hier gestimuleerd”

Ze neemt regelmatig de telefoon op, dus grote kans dat u haar wel eens hebt gesproken. Eva (22) werkt al een paar jaar voor Spryng. Ze houdt van fietsen, koken en uitgaan. En van zichzelf blijven ontwikkelen. “Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Zo blijf ik leren.”  

“Ik weet het nog precies. Op 13 november 2017 liep ik vol enthousiasme en gezonde spanning het hoofdkantoor van Spryng binnen. Destijds gevestigd op het Stationsplein in Amsterdam. Het was mijn eerste dag als marketing- en communicatiestagiaire. Wie had gedacht dat ik nu, twee jaar, later nog steeds bij Spryng zou werken! Niet als stagiaire natuurlijk, maar als vaste medewerker.

Er is veel gebeurd in die twee jaar. Ik heb mezelf op professioneel en persoonlijk gebied ook verder ontwikkeld. Al vanaf dag één kreeg ik daar bij Spryng de ruimte voor. Niets was te gek. Alles kon. Ik mocht aangeven op welke gebieden ik graag wilde groeien en welke projecten mij interesseerden. Al snel volgden verantwoordelijkheden voor verschillende projecten. De eerste maanden was ik vooral met sales bezig en het leveren van support. Later verschoof dit richting marketing. Ook heb ik me beziggehouden met het optimaliseren van in- en externe processen. Allemaal heel interessant en leerzaam. Mijn werkstijl werd projectmatiger, met eindverantwoordelijkheid voor lopende projecten. Ook leidde ik een tijdlang de maandagochtend meeting. Inmiddels assisteer ik mijn collega Bianca Schepers, die als floormanager het gehele Spryng team aanstuurt. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en zo blijf ik leren.

Buiten de professionele kansen die ik krijg bij Spryng, wordt hier ook mijn persoonlijke groei gestimuleerd. Het was mijn grootste droom om een prachtige reis van twee maanden door Indonesië te maken. Die ruimte kreeg ik een paar maanden geleden. Na mijn reis ben ik ‘gewoon’ weer aangeschoven op mijn oude vertrouwde werkplek. Maar wel vol nieuwe ervaringen, inspiratie en energie!

Buiten deze ontwikkelingen is het vooral de gezelligheid en goede sfeer bij Spryng die ik enorm waardeer. Elke dag lunchen we met z’n allen aan een grote tafel en kletsen we over van alles en nog wat. Op de VrijMiBo’s grappen we over en weer. Dan zit de sfeer er goed in.

Ik heb ook hele goede herinneringen aan het kerstdiner: iedereen chique gekleed, heerlijk eten en veel gezelligheid. Verder is de openheid die er binnen het kantoor heerst, ontzettend fijn. Ik kan hier gerust verhalen delen als ik daar behoefte aan heb.

Kortom, wat ben ik onwijs blij dat ik deel mag uitmaken van de Spryng ‘familie’.”

 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws