Laatste nieuws

Auron Software zorgt voor soepele integratie met SMS server

Others
Auron Software zorgt voor soepele integratie met SMS server

Auron Software uit Enschede is een belangrijke partner van Spryng. Het jonge bedrijf (opgericht in 2016) ontwikkelt namelijk software om SMS diensten in bedrijven te integreren. Complexe SMS toepassingen worden met behulp van de Auron SMS Server eenvoudig gekoppeld aan allerlei organisaties, waaronder ook klanten van Spryng. Daarmee is Auron Software een waardevolle schakel in de SMS dienstverlening van Spryng. 

.

Met Auron Software is het makkelijk om een koppeling te leggen tussen bedrijven en SMS providers zoals Spryng.

Naast de hoogwaardige software levert Auron ook consultancy diensten. Maar het meest bekend is het bedrijf om de Auron SMS Server. Deze voorziet duizenden klanten wereldwijd van een snel en overzichtelijk platform voor het verzenden en ontvangen van geautomatiseerde SMS berichten. Waaronder klanten van Spryng.

De Auron SMS Server worden het meest gebruikt voor geautomatiseerde communicatie tussen:

  • de onderneming en haar klanten
  • de onderneming en haar medewerkers
  • de onderneming en off-site automatisering

.

“De snelle en betrouwbare SMS dienstverlening van Spryng past uitstekend bij de kwaliteit van Auron Software. Samen hebben we een standaard koppeling naar Spryng SMS toegevoegd aan de Auron SMS server.”
- Sirp Potijk - eigenaar Auron Software

.

De voordelen van Auron software

Met de Auron SMS Server wordt veel tijd bespaard bij de integratie van SMS in bestaande softwaresystemen van de klant. De integratie is bovendien eenvoudig aan te passen of uit te breiden. De SMS diensten van Spryng integreren dan ook perfect met de software van Auron. Waardoor wij onze klanten een snelle en solide integratie kunnen garanderen. Een ideale oplossing voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen! Want de Auron Server wordt direct in het administratieve systeem gekoppeld. Er hoeft geen klantadministratie naar buiten gebracht te worden voor het versturen van automatische afspraakherinneringen. De SMS Server koppelt namelijk via een beveiligde verbinding direct met de SMS dienst van Spryng.

Multifunctionele tool

Mocht er een storing zijn in de internetverbinding dan verstuurt de SMS Server het bericht automatische nog een keer via een GSM-modem. Vanwege deze handige functionaliteit wordt de SMS Server ook vaak gebruikt voor het melden van storingen door bijvoorbeeld de ICT-afdeling.

Automatische verwerking van antwoorden

De SMS Server van Auron Software biedt veel standaard functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van incidentele meldingen aan groepen mensen. Zoals een roosterwijziging voor een schoolklas of gewijzigde voorwaarden voor een klant. In dat geval kan de SMS Server ook automatisch antwoorden verwerken zoals opt-in of opt-out berichten van klanten, leerlingen of patiënten.

Meer weten?

Door de samenwerking tussen Spryng en Auron Software kunnen zelfs zeer complexe en gespecialiseerde toepassingen snel, veilig én voordelig opgezet worden. En daar heeft iedereen profijt van. Wilt u weten wat de samenwerking tussen Auron Software en Spryng voor uw bedrijf of instelling kan betekenen? Neem een kijkje op de website van Auron Software  of neem contact  met ons op via info@spryng.nl of via +31 20 770 3005

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws