Laatste nieuws

Afsprakenplanner en SMS vormen gouden combinatie

Logistiek
Afsprakenplanner en SMS vormen gouden combinatie

Over de succesvolle samenwerking tussen T:MEBLOCKR en Spryng

Wel eens van T:MEBLOCKR gehoord? Deze afsprakenplanner is ontwikkeld door Communited uit het Zuidhollandse Oud-Beijerland. Dit bedrijf is al jaren een gewaardeerde partner van Spryng. En met ruim 3 miljoen gebruikers is de T:MEBLOCKR afsprakenplanner een interessante tool voor veel bedrijven en overheden.

Wat is T:MEBLOCKR?

T:MEBLOCKR zorgt ervoor – zoals de naam al doet vermoeden – dat afspraken makkelijk ingepland kunnen worden. Met deze SaaS applicatie voor geautomatiseerde afspraakplanning en klantgeleiding kunnen klanten 24/7 online een afspraak maken. Medewerkers kunnen uiteraard ook zelf afspraken toevoegen. Op basis van beschikbaarheid wordt de afspraak bij de juiste medewerker of specialist ingepland. Allemaal inzichtelijk via een handig planbord. 

SMS diensten zijn breed inzetbaar

Wat heeft zo’n geautomatiseerde afsprakenplanner met Spryng te maken? Alles! T:MEBLOCKR wordt door veel gemeenten in Nederland en België gebruikt. Naast de overheid is het bedrijf ook actief in de retail. De organisaties en overheden die T:MEBLOCKR gebruiken, maken met SMS notificaties op alle denkbare manieren het leven van hun gebruikers en klanten makkelijker. 

Een SMS bericht is belangrijk om klanten van duidelijke informatie te voorzien. Maar ook als service naar de klant, voor het verbeteren van de customer journey, om tijd te besparen en om ‘no-shows’ te voorkomen. T:MEBLOCKR wordt met onze SMS-functionaliteit breed ingezet, zoals afspraken voor de kapper, paspoort aanvragen en bijvoorbeeld voor hypotheek- of reisadvies. 

100% betrouwbare service

Communited deelt de visie van Spryng dat SMS service een snelle en betrouwbare manier is om tijd en geld te besparen en de klanttevredenheid te vergroten. Walter Akkermans (van Sales en Business Development bij Communited):

“Spryng is al jaren een 100% betrouwbare partner voor onze SMS dienstverlening. Dankzij de eenvoudige SMS-integratie kunnen we nieuwe klanten snel helpen om bijvoorbeeld het aantal no-shows te verlagen.”

Die betrouwbaarheid is ook belangrijk omdat Communited werkt voor overheidsinstellingen waarbij aan de eisen van GDPR moet worden voldaan. Zoals voor de gemeente Arnhem

Meer weten over het inzetten van zakelijke SMS?

SMS versturen is snel, veilig en makkelijk te regelen via één simpele SMS API. Spryng denkt graag met u mee over het effectief inzetten van SMS voor uw klanten. Zodat u tijd en geld bespaart en uw klanttevredenheid vergroot. Nieuwsgierig? Bel met Marc, telefoon 020-7703005.

 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws