Laatste nieuws

Nieuws van Spryng

Others
Nieuws van Spryng

Wij blijven SMS versturen (juist nú!)

Allereerst willen wij vanuit Spryng iedereen die – persoonlijk of zakelijk – getroffen is door het Coronavirus heel veel sterkte toewensen. Met groot respect zien wij hoe veel Nederlandse burgers, bedrijven en andere instanties dag en nacht in de frontlinie werken om het land draaiende te houden.

Door onze roots in de zorg is Spryng extra begaan met de inzet van de vele duizenden medewerkers in onze zorginstellingen. Ook nu nog, jaren na de oprichting van Spryng, vormen ziekenhuizen en andere zorginstellingen de kern van onze SMS activiteiten. Een diepe buiging dus van Spryng, voor alle mensen die werkzaam zijn in de zorg.

Snelle communicatie

Wij realiseren ons dat snelle communicatie nu belangrijker is dan ooit. Niet alleen in de zorgsector, maar ook in andere sectoren zien wij het SMS verkeer van bedrijven (naar andere bedrijven, consumenten en medewerkers) massaal toenemen. Met SMS worden doelgroepen heel gericht op de hoogte gebracht van genomen maatregelen of updates. Spryng blijft dan ook 24/7 klaarstaan voor bedrijven en (zorg)instellingen zodat zij ook in een kritieke situatie zoals deze kunnen blijven communiceren.

Tot slot, ook Spryng heeft maatregelen getroffen om besmettingsrisico’s zoveel mogelijk te beperken. Ons kantoor in Amsterdam is in ieder geval gesloten tot 6 april (wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM). Dat betekent dat wij tijdelijk geen bezoekers kunnen ontvangen. Desondanks draait Spryng op volle kracht door. Onze medewerkers werken vanuit huis met hetzelfde enthousiasme en met dezelfde kennis van zaken als voorheen. Wij blijven dus ‘gewoon’ aan het werk voor onze klanten en wij zijn bereikbaar via chat, telefoon en e-mail, zoals u van ons gewend bent.

Laten we de handen (spreekwoordelijk) ineenslaan. Als u ergens tegenaan loopt, vragen heeft over SMS versturen of juist nu – voor het eerst – gebruik wil maken van onze diensten: wij staan voor u klaar.

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws