Virtual Mobile Numbers

Ontvang SMS berichten op uw eigen virtuele nummer

Gratis testen

SMS ontvangen

Spryng levert SMS diensten en Virtual Mobile Numbers aan bedrijven om processen efficiënter te laten verlopen en de communicatie te vereenvoudigen.

klm-logoKLM sms’t met Spryng

Wij hebben uw SMS in goede orde ontvangen en zullen uw aanvraag voor extra baggage verwerken.

/

HOE WERKT HET PRECIES?

Eenvoudig te integreren

In vele landen leveren wij Virtual Mobile Numbers voor het ontvangen van SMS berichten. Onze nummers zijn direct gehost bij de operatoren.

icon informWij koppelen op uw account een nummer uit het gewenste land en uw klanten kunnen dan direct berichten naar u sturen.

icon conversationAlle binnenkomende berichten kunt u direct inzien op uw account. Wij sturen dit ook door naar een e-mailadres of een URL.

icon informU kunt instellen of u automatisch een reactie op de binnenkomende SMS wenst te sturen. Inhoud en afzender kunt u zelf bepalen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Vandaag 15:30
Zojuist bestellingen afgeleverd bij Spryng, Stationsplein 51 te Brussel. Nu door naar Google.

 

Transport & Machine to Machine

De transportsector gebruikt virtuele nummers voor communicatie met chauffeurs. Ook worden virtuele nummers veel ingezet als Machine-to-Machine oplossing, waarbij een alert wordt gestuurd naar het nummer.

 

Waarom een Virtual Mobile Number?

Een Virtual Mobile Number is zeer effectief voor twee-weg-communicatie. Wanneer u bijvoorbeeld bulk SMS verstuurt en u wenst daarop een antwoord te ontvangen dan is een virtueel mobiel nummer de perfecte oplossing. U maakt interactie met uw klanten of personeel eenvoudig mogelijk.

 

Wat zijn de kosten van een Virtual Mobile Number?

Wij brengen geen setupkosten in rekening voor een Virtual Mobile Number. U betaalt ook niet voor het ontvangst van SMS op het nummer. Wij vragen alleen een maandbedrag hetgeen afhankelijk is van of u ook SMS gaat versturen. Neem dus vooral contact met ons op.