Partners

Onze SMS integraties

Spryng heeft kant-en-klare koppelingen met tientallen softwaresystemen. Voor het simpel versturen van SMS. Check in onderstaand overzicht of wij ook een koppeling hebben met uw systeem.

VOICT

Met het distributie management systeem DireXtion geeft VOICT bedrijven een effectieve tool voor het optimaal managen en monitoren van hun distributieproces.

Vendit BV

Specialist in winkelautomatisering voor retail, groothandel en webshops. Vendit levert een afrekensysteem voor een goed overzicht van en helder inzicht in uw bedrijf.

Eurotracs

Verbindt bedrijven door middel van het integreren van ICT. Ook adviseert Eurotracs bedrijven in de transport, logistiek en mobiliteit op dit vlak.

Amazon Web Services

Voor online, flexibele servers die zich aanpassen aan het systeem van de klant. Zo wordt alleen de capaciteit die het systeem nodig heeft ingezet.

Art Systems

Internationaal Transport Management Systeem voor orderinvoer, facturatie, boordcomputer-aansturing, voorraad, emballage, urenverwerking en nog veel meer.

ORTEC

ORTEC

Leverancier van wiskundige optimalisatie software. ORTEC optimaliseert bedrijfsprocessen en verzekert duurzame groei voor organisaties (gebaseerd op data).

relesys

Relesys

Ontwikkelaar van op maat gemaakte communicatie- en prestatie apps waarmee bedrijven hun medewerkers optimaal kunnen laten presteren.