Partners

Onze SMS integraties

Spryng heeft kant-en-klare koppelingen met tientallen softwaresystemen. Voor het simpel versturen van SMS. Check in onderstaand overzicht of wij ook een koppeling hebben met uw systeem.

ProSoftware

ZorgAdmin is de online software van ProSoftware die zorgt voor een overzichtelijke praktijkadministratie in één programma. Zo ontstaat meer tijd voor de patiënt.

Procedia

Procedia faciliteert software voor tandartsen in Duitsland waarmee patiënten optimale service kan worden geboden.

Oracle

De cloud oplossingen van Oracle stroomlijnen bedrijfsprocessen waardoor de productiviteit wordt verhoogd, kosten verlaagd en het beheer verbeterd.

Nexus Healthcare Solutions

De software van Nexus helpt artsen met het realiseren van een winstgevende praktijk, onder meer door administratieve en financiële zaken uit handen te nemen.

IQ Messenger

Dit onafhankelijke softwareplatform voor alarmeringen en communicatie van IQ Messenger combineert systemen en optimaliseert processen.

EPIC

De software van EPIC zorgt voor het elektronisch bijhouden van dossiers van/voor patiënten. Het patiëntportaal geeft patiënten tools voor een gezond leven.

Corilus

Medische software provider die met slimme, efficiënte en gebruiksvriendelijke software,
zorgverleners en patiënten met elkaar verbindt.

CompuGroup Medical

Zorgautomatisering om medische en praktijkvoerende activiteiten te ondersteunen van o.m. zorggroepen, huisartsen(posten), (poli-)apotheken en patiënten.