Laatste nieuws

Stage | Sales, Marketing & Customer Experience

Werken bij Spryng
Stage | Sales, Marketing & Customer Experience
Functie Stagiair(e) Sales, Marketing & Customer Experience
Education level HBO, WO
Location Hartje Amsterdam
Dagen per week 4 à 5
Aanvang stage Augustus / September 2022
Stageduur 4 – 6 maanden
Stagesoorten Meeloop stage en/of Afstudeerstage
Stagevergoeding €350

Wat ga jij doen?
In ieder geval geen koffie zetten of kopietjes maken. Tenzij het je eigen koffie is 😉

Bij Spryng draai je als stagiair(e) namelijk mee als volwaardig teamlid. Het is niet voor niets dat veel stagiaires bij Spryng in dienst blijven naast/na hun studie.

Tijdens de stage werk je aan de volgende drie onderdelen: sales, support en marketing.

Je komt officieel terecht in het Nederlandse salesteam bestaande uit 1 Country Manager en 2 Business Developers. Je krijgt binnen dit team de mogelijkheid om bij te dragen aan het vergroten van onze Nederlandse markt door nieuwe potentiële klanten te zoeken, te benaderen en vervolgens natuurlijk ook te overtuigen om gebruik te maken van onze diensten. Je mag bij ons de hele sales cycle uitvoeren, iets wat super leerzaam is en waar we je natuurlijk bij helpen. We trainen je namelijk eerst uitvoerig en je gaat het pas doen wanneer jij je er comfortabel bij voelt dus laat het je niet afschrikken.

Naast de werkzaamheden m.b.t. sales ondersteun je onze Marketing Manager bij diverse projecten en help je mee om zowel de naam ‘Spryng’ als ons netwerk wereldwijd te versterken en uit te breiden waarbij je onze online zichtbaarheid weet te vergroten. Social media speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol en je bent ook verantwoordelijk voor het schrijven en designen van posts, whitepapers en video’s die we verspreiden via LinkedIn en Instagram.

Een derde belangrijke taak binnen Spryng is het leveren van support aan onze klanten. Hierbij help jij onze Customer Experience afdeling en sta je via de chat, telefonisch en per mail onze klanten zo goed mogelijk te woord zodat onze klant tevreden is (en blijft). Dit helpt je enorm in je sales en marketing taken want op de customer experience afdeling leer je heel veel over onze klanten, hun wensen, onze producten en zelfs een klein stukje techniek!

Bij Spryng krijg je veel vrijheid in je taken en eigen verantwoordelijkheden. We nemen je wensen en ideeën serieus en je bent ook altijd betrokken bij het voeren van vergaderingen, trainingen en brainstormsessies die betrekking hebben op bovenstaande thema’s.

Wat doet Spryng eigenlijk?
Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in hartje Amsterdam. Als SMS leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven in alle denkbare sectoren, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Hierbij kun je denken aan een berichtje over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode om veilig in te loggen of een kortingscode van je favoriete winkel. En dit doen wij met succes. Bedrijven ervaren door de inzet van SMS procesoptimalisatie, kosten- en tijdsbesparing en zelfs omzetverhoging. Maar niet alleen de SMS zorgt hiervoor, ook onze andere functionaliteiten als een Voice-oplossing, producten voor twee-weg-communicatie en een email2sms functie dragen hieraan bij. Onlangs hebben we daarnaast nog meer nieuwe fantastische producten toegevoegd, zoals officiële Whatsapp for Business, RCS & Mobile Connect. Genoeg nieuwe projecten dus! Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland.

Waarom Spryng?
Uitdagende werkzaamheden, diverse werkzaamheden, je gaat echt wat leren en bijdragen, 18 leuke collega’s, work hard (tijdens kantooruren) /play hard dus veel kantoorborrels, elk kwartaal een door Spryng georganiseerd teamuitje (waarbij dansen op de tafel ons niet vreemd is), gaaf kantoor in hartje Amsterdam, elke dag met plezier naar je stage toe, dagelijkse uitgebreide lunch.

“Wij zijn ervan overtuigd dat elke serieuze student nieuwe en unieke perspectieven kan geven op vraagstukken die bij ons bedrijf en bij onze klanten leven. Door samen te werken met gedreven en ambitieuze stagiairs bieden we hen de kans om te ontwikkelen en blijven wij ons als bedrijf dus ook continue ontwikkelen” – CEO Marc Rottinghuis

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via recruit@spryng.nl

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws