Laatste nieuws

Stage | Marketing, Communicatie & Sales |

Werken bij Spryng
Stage | Marketing, Communicatie & Sales |
Functie Stagiair(e) marketing, communicatie en sales
Education level HBO, WO
Location Hartje Amsterdam
Dagen per week 4 à 5
Aanvang stage Augustus / September 2022
Stageduur 4 – 6 maanden
Stagesoorten Meeloop stage en/of Afstudeerstage
Stagevergoeding €350

Heb jij een vlotte pen, vind je het leuk om je tanden in onze sales te zetten, of ben je juist een strategisch talent? Nice to meet you! Bij Spryng houden we graag een plek vrij voor studenten die hun talenten in het bedrijfsleven willen inzetten. Wat hebben wij jou te bieden? Een creatieve en inspirerende stageperiode in hartje Amsterdam, met behulpzame collega’s, eigen verantwoordelijkheden en leerzame cases. Bij ons dus geen koffiezetten of saaie kantoortaken. Wel volwaardig meedraaien in een jong, professioneel team en vooral: jezelf onmisbaar maken.

Wat ga je doen

Tijdens de stage werk je aan de volgende drie onderdelen: sales, support en/ of marketing. Als jij je bezighoudt met sales, krijg je de mogelijkheid om je bezig te houden met het binnenhalen van potentiële klanten. Je bent hiervoor regelmatig aan het bellen en mailen, om de wensen en behoeften van een potentiële klant te achterhalen om hier vervolgens op in te spelen. Als je betrokken bent bij marketing, help je mee om zowel de naam ‘Spryng’ als ons netwerk wereldwijd te versterken en uit te breiden en onze online zichtbaarheid te vergroten. Social media speelt hierin een belangrijke rol en je bent verantwoordelijk voor het schrijven en designen van posts. Een derde belangrijke taak binnen Spryng is het leveren van support. Als stagiair(e) help jij onze supportmedewerker via de chat, telefonisch en per mail om het beste antwoord te leveren aan onze klant. Daarnaast voer je marktonderzoek uit, ontdek je product niches en help je waar nodig. Verder ben je altijd betrokken bij het voeren van vergaderingen, trainingen en brainstormsessies. 

Gewenst profiel

 – Relevante studieachtergrond
 – Proactief en zelfstandig 
 – Je deelt je ideeën met het team en volgt onmiddellijk de feedback en actiepunten op.
 – Je hebt een goede kennis van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. 
 – Extra talen (Duits, Frans) zijn een pré

Wie zijn wij

Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in hartje Amsterdam. Als SMS leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven in alle denkbare sectoren, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Hierbij kun je denken aan een berichtje over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode om veilig in te loggen of een kortingscode van je favoriete winkel. En dit doen wij met succes. Bedrijven ervaren door de inzet van SMS procesoptimalisatie, kosten- en tijdsbesparing en zelfs omzetverhoging. Maar niet alleen de SMS zorgt hiervoor, ook onze andere functionaliteiten als een Voice-oplossing, producten voor twee-weg-communicatie en een email2sms functie dragen hieraan bij. Onlangs hebben we daarnaast nog meer nieuwe fantastische producten toegevoegd, zoals officiële Whatsapp en RCS. Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland.

Wat bieden wij

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, hechte organisatie, midden in Amsterdam. Want bij Spryng krijg je de kans om actief mee te doen en te denken in het hart van ons bedrijf. Naast de gezellige, informele werksfeer (met regelmatig borrels en elke dag een gevarieerde kantoorlunch), ontvang je een passende stagevergoeding.

 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! (recruit@spryng.nl)

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws