Laatste nieuws

Spryng zoekt: Business Developer met kennis van de Belgische markt!

Werken bij Spryng
Spryng zoekt: Business Developer met kennis van de Belgische markt!

Amsterdam | Fulltime | HBO | Sales

Ben jij commercieel gedreven, vind jij bellen geen enkel probleem en heb je een grote overtuigingskracht? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken. Spryng is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze sales medewerker die ons Belgische verkoopteam komt versterken. 

Wie zijn wij?
Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in hartje Amsterdam met uitzicht op het Rembrandtplein. Als SMS-leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven en instellingen in alle denkbare sectoren. Met onze SMS-diensten kunnen onze klanten hún klanten gemakkelijk en efficiënt bereiken. Denk bijv. aan een SMS’je over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode per SMS om veilig in te loggen of een SMS met een kortingscode van je favoriete winkel. De inzet van SMS leidt bij bedrijven tot procesoptimalisatie en het besparen van kosten en/of tijd. Soms resulteert SMS zelfs in omzetverhoging voor bedrijven. Spryng zorgt ervoor dat zakelijk SMS verzenden bij organisaties veilig en snel verloopt. Op dit moment maken wij een enorme groei door. Wij zien in de nabije toekomst dan ook goede marktkansen voor onze dienstverlening, in zowel Nederland als in het buitenland.

Werkzaamheden
In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor de Belgische markt. Als Business Developer werk je nauw samen met de Country Manager van België en ligt jouw focus op het vergroten en uitbreiden van het klantenbestand. Spryng is dus op zoek naar een veelbelovend jong talent dat ‘s morgens opstaat met een grote gedrevenheid, ambitie en de vastberadenheid om van een lead een contract te maken. Help jij bedrijven graag bij het optimaliseren van hun flow en zit verkopen jou in het bloed?  Binnen de functie ben je continue in contact met potentiële leads, zowel telefonisch als fysiek of per e-mail. Je gaat op zoek naar leads, kwalificeert ze en bepaalt zelf de gepaste opvolging. Het is jouw taak om te doorgronden waar de pijnpunten van de klant zitten en deze waar mogelijk op te lossen. Je gaat constant op zoek naar nieuwe ideeën om nieuwe segmenten aan te boren of nieuwe bedrijven enthousiast te maken over Spryng. Het aangaan en onderhouden van klantenrelaties is jouw main focus. Daarom zien we jou het liefst veel aan de telefoon of buiten de deur, omdat jouw agenda volgepland zit met afspraken bij (potentiële) klanten. Voor de functie is beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal een absolute must. 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een master- of bachelordiploma van een erkende handelsschool of universiteit
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring op de Belgische markt;
 • Ervaring in een SaaS, digital of tech omgeving
 • Affiniteit met software en techniek;
 • Passie voor sales;
 • Jij bent ambitieus, leergierig en daagt jezelf graag uit;
 • Je hebt perfecte communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gestructureerd en planmatig en bloeit op van een dynamische werkomgeving;
 • Je woont binnen 30 minuten van ons kantoor in Amsterdam;
 • Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands, Engels en Frans.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
Spryng biedt jou een uitdagende baan in een jong en hecht team. Naast een informele en gezellige werksfeer met maandelijkse borrels (als Corona het toe laat) en elke dag een gezonde lunch op kantoor, bieden we je een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid om ons bedrijf te laten groeien en er is voldoende ruimte voor eventuele vervolgstappen in je commerciële carrière binnen Spryng.

Wat moet je doen?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet via sara@spryng.nl
Zien wij voldoende raakvlakken, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Heb je nog vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure? Bellen kan altijd!

Acquisities n.a.v. deze vacature worden niet geapprecieerd.