Nieuws

SMS vanuit uw Webshop

7 februari 2017

Heeft u er ooit weleens over nagedacht om uw klanten te informeren over de status van bestellingen? Of wellicht informeert u ze al?

Klanten informeren over bestellingen biedt vele voordelen. Buiten het feit dat u hiermee onderscheidend kan zijn ten opzichte van uw concullega’s, heeft u tevens de mogelijkheid om een excellente service naar uw klanten te verlenen.

 

_anfq_7rxnc-chris-adamus

De communicatie kunt u op verschillende manieren laten verlopen. Zo heeft u de mogelijkheid om hiervoor e-mail, telefoon of SMS in te zetten. Maar met welke middelen kunt u het beste uw doelgroep bereiken?

De belastbaarheid van de telefoon is hoog, klanten bellen en informeren over de status van bestellingen heeft daardoor zijn minste voorkeur. SMS en e-mail zijn voor dit soort doeleinden het meest geschikt. Het blijkt dat SMS het meest waarde toevoegend en praktisch is. SMS heeft een hoge attentiewaarde en met een openingsratio van meer dan 95% steekt SMS in verhouding tot e-mail (25%) er met kop en schouders bovenuit.

Voor u als webshophouder is het dan ook aan te raden om klanten per SMS op de hoogte te stellen. Met de SMS Gateway van Spryng kunt u eenvoudig de SMS API koppelen. Hiervoor zijn geen lastige procedures nodig. Nadat de SMS Gateway van Spryng gekoppeld is kunt u vanuit uw webshop geheel geautomatiseerd bulk SMS versturen.

Het is een eenmalige instelling en zowel u als uw klanten zullen het gebruiksgemak van de Spryng SMS Gateway ervaren. Zodra de bestelling de status verzonden krijgt, wordt er vanuit uw webshop automatisch een SMS bericht naar de klant gestuurd.

Kijkt u ernaar uit om processen intern te automatiseren zodat u meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden? Of wenst u uw klanten optimaal te bedienen? Dan bent u bij Spryng aan het juiste adres!

U kunt altijd contact met ons opnemen. Daarbij kunt u de SMS Gateway te allen tijde gratis en geheel vrijblijvend bij de SMS specialist testen!

Neem contact op via (020) 770 3005 of stuur een e-mail naar info@spryng.nl. 

Het support team staat 24/7 voor u klaar!

Share this message