Laatste nieuws

Senior Marketeer | Fulltime

Werken bij Spryng
Senior Marketeer | Fulltime

Amsterdam | Fulltime | Marketing


Wie zijn wij?
Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in een moderne open ruimte in de bruisende Hallen in Amsterdam. Gestart als SMS-leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven en instellingen in alle denkbare sectoren. Denk daarbij aan KLM, Coolblue, Erasmus MC en PostNL.

Met onze messaging diensten kunnen onze klanten hún klanten gemakkelijk en efficiënt bereiken. Denk bijv. aan een SMS’je over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode per SMS om veilig in te loggen of een SMS met een kortingscode van je favoriete winkel of chatten per WhatsApp met een support afdeling. De inzet van diverse messaging producten leidt bij bedrijven tot procesoptimalisatie en het besparen van kosten en/of tijd. Soms resulteert het zelfs in omzetverhoging voor bedrijven. Spryng zorgt ervoor dat zakelijk SMS verzenden bij organisaties veilig en snel verloopt. Sinds augustus 2021 is Spryng met trots onderdeel van Commify geworden wat onze (internationale) marktkansen zeker ten goede zal komen. Ons internationale team is jong (van geest), hecht en ondernemend. Een culturele fit is voor ons dan ook minstens zo belangrijk als de juiste ervaring en kennis. 

Jouw rol
Als Senior Marketeer ga jij zorgen voor een verdieping in de marketinguitingen op sectorniveau en ga je de organisatie (her)positioneren als messaging expert in de verschillende branches. Je gaat aan de slag met Account Based marketing strategieën en werkt hierin nauw samen met sales om de doelgroep en DMU te bepalen met als doel meer omzet te genereren. In deze rol ben je volledig verantwoordelijk voor de marketingstrategie op korte en lange termijn. Je bedenkt nieuwe ideeën om te experimenteren met als doel meer traffic, engagement en omzet te genereren, je optimaliseert onze website , analyseert onze online (paid) campagnes, stuurt externe partijen aan op het gebied van website-ontwikkeling, social media advertising en SEO/SEA en bent verantwoordelijk voor de Implementatie en optimalisatie van verschillende online campagnes zoals paid en social media. Kortom, jij bent degene die marketing naar een hoger plan gaat tillen binnen deze organisatie. Je rapporteert je aan de Head of Sales en bent vrij om samen te werken met bureaus, maar krijgt (op termijn) ook de mogelijkheid om experts toe te voegen aan je eigen team.

 Je komt terecht in een gezellig en hecht team en werkt vanaf een unieke kantoorlocatie in hartje Amsterdam. De sfeer is familiair, de lijnen zijn kort en er worden diverse uitjes georganiseerd om de cultuur te behouden.

Wie ben jij?
Je bent ambitieus, leergierig en daagt jezelf graag uit
Je bent Commercieel, creatief én analytisch
Je hebt Allround (online) marketingervaring
Je hebt ervaring met SEO, SEA, conversie-optimalisatie en Social Media advertising
Je hebt al leidinggevende ervaring opgedaan of de ambitie dit op te doen
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en in het Engels voel je je ook comfortabel genoeg

Wat bieden wij jou
Spryng biedt jou een uitdagende baan in een gedreven en hecht team. Naast een informele en gezellige werksfeer waarbij we graag met elkaar borrelen en elke dag gezellig met elkaar lunchen, bieden we je een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid om ons bedrijf te laten groeien en er is voldoende ruimte voor eventuele vervolgstappen in je carrière binnen Spryng.

Wat moet je doen?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij zijn dol op creatieve sollicitaties en ontvangen deze (of “gewoon” jouw CV met een korte motivatie) graag via sara@spryng.nl
Heb je voor nu nog vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure? Bellen kan altijd!

 

Acquisities n.a.v. deze vacature worden niet geapprecieerd.

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws