SMS Notificaties

Met iBurgerzaken van PinkRoccade Publiekszaken wordt er invulling gegeven aan een aantal wensen op het gebied van gemeentelijke dienstverlening voor en door burgers en bedrijven. De SMS gateway is hier ook onderdeel van. Gemeenten kunnen vanuit iBurgerzaken burgers per SMS herinneren aan hun afspraak en laten weten dat hun paspoort of rijbewijs klaarligt om af te halen. Op deze manier kunnen gemeenten een excellente dienstverlening verlenen.

Ga naar Pinkroccade Publiekszaken

Vandaag 15:30
Uw paspoort is zojuist gearriveerd. U kunt deze bij het gemeenteloket afhalen. Met vriendelijke groeten, Gemeente Veere.

“Met een kleine investering hebben we weer een stap gezet in het verlenen van een excellente dienstverlening naar onze klanten, onze inwoners.”

Cor de Rijke  – adviseur informatiebeleid, Gemeente Veere

“Gemeente Veere zet de module zelfs incidenteel al in als stuurmiddel, want die jongere zal zo snel mogelijk naar het gemeentehuis komen. Als we hem/haar daar liever pas ’s middags zien, vanwege de piekdrukte aan de balies in de ochtend, kiezen we er daarom voor de SMS dus niet in de ochtend uit te sturen.”

Cor de Rijke – adviseur informatiebeleid, Gemeente Veere

Meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak