Partners

Onze SMS integraties

Spryng heeft kant-en-klare koppelingen met tientallen softwaresystemen. Voor het simpel versturen van SMS. Check in onderstaand overzicht of wij ook een koppeling hebben met uw systeem.

Cryptshare

Met Cryptshare kunnen e-mails en bestanden van elke grootte ad hoc worden uitgewisseld – eenvoudig en veilig, met controleerbaarheid en tegen lage kosten.

PharmaPartners

PharmaPartners bouwt zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten en apotheken. Hiermee verbinden zij eerstelijns zorgverleners en patiënten middels ICT.

ProSoftware

ZorgAdmin is de online software van ProSoftware die zorgt voor een overzichtelijke praktijkadministratie in één programma. Zo ontstaat meer tijd voor de patiënt.

Procedia

Procedia faciliteert software voor tandartsen in Duitsland waarmee patiënten optimale service kan worden geboden.

Oracle

De cloud oplossingen van Oracle stroomlijnen bedrijfsprocessen waardoor de productiviteit wordt verhoogd, kosten verlaagd en het beheer verbeterd.

Syntess Software

Syntess Atrium is praktijkgerichte ERP-software voor de moderne technische dienstverlener. Ontstaan vanuit een installatiebedrijf komt alle ervaring samen in één totaalsysteem.

SAP

SAP staat voor Systemen, Applicaties en Producten in dataverwerking. Ofwel, effectieve managementsystemen om bedrijven optimaal te laten presteren.

Insocial

Insocial helpt om van klanten fans te maken. Met inzichten in de belangrijkste verbeterpunten voor uw bedrijf, op basis van complete klantenfeedback.

AssistYou

Digitale voice oplossingen voor een breed scala aan klanten. De innovatieve spraaktechnologie maakt interactie met klanten efficiënt, eenvoudig en menselijk.