Laatste nieuws

Gezocht! (internationale) marketing, communicatie en sales stagiair(e)!

Werken bij Spryng
Gezocht! (internationale) marketing, communicatie en sales stagiair(e)!

 

Functie Stagiair(e) marketing, communicatie en sales
Education level HBO, WO
Location Hartje Amsterdam
Dagen per week 4 à 5
Aanvang stage September 2023
Stageduur 4 – 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Werkervaring
Stagevergoeding €450

Heb jij een vlotte pen, vind je het leuk om je tanden in onze sales te zetten, of ben je juist een strategisch talent? Nice to meet you! Bij Spryng houden we graag een plek vrij voor studenten die hun talenten in het bedrijfsleven willen inzetten. Wat hebben wij jou te bieden? Een creatieve en inspirerende stageperiode in hartje Amsterdam, met behulpzame collega’s, eigen verantwoordelijkheden en leerzame cases. Bij ons dus geen koffiezetten of saaie kantoortaken. Wel volwaardig meedraaien in een jong, professioneel team en vooral: jezelf onmisbaar maken.

Wie zijn wij

Spryng maakt het leven van heel veel mensen makkelijker, in heel veel opzichten. Wij leveren namelijk wereldwijd SMS diensten aan bedrijven, zorginstellingen en andere organisaties. In alle denkbare sectoren, van kappers tot koeriersdiensten, van luchtvaartmaatschappijen tot winkelketens. Elke dag zorgen wij ervoor dat mensen op tijd naar de dokter gaan, dat ze thuis zijn als hun pakket wordt bezorgd, dat uitstaande rekeningen worden betaald, identiteiten worden bevestigd en data extra worden beveiligd.

Wij zijn ‘client obsessed’; wij werken niet alleen 24/7 voor onze klanten, maar ook voor de klanten van onze klanten. Wat wij doen is eigenlijk altijd onderdeel van een flow tussen mensen of tussen bedrijven en mensen. Door deze flow van het begin tot eind te begrijpen, weten we welke obstakels we kunnen wegnemen voor (de klanten van) onze klanten. En op welke manier. Dat doen we best goed, want onze klanten zijn blij met Spryng. Ze besparen kosten en tijd door SMS op een slimme manier in hun bedrijfsprocessen te integreren. Maar niet alleen SMS’jes zorgen hiervoor, ook andere functionaliteiten zoals Voice, twee-weg communicatie en Email2SMS. De ontwikkelingen staan bepaald niet stil en Spryng volgt alle nieuwe technologieën op de voet. Zo kunnen we onze sterke marktpositie verder vergroten. Ons bedrijf groeit hard en we zien veel nieuwe kansen op de Nederlandse markt en daarbuiten.

Wat ga je doen

Tijdens de stageperiode bij Spryng werk je aan één of meer van de volgende drie onderdelen: sales, support en marketing. Bij Sales krijg je de mogelijkheid om je bezig te houden met het binnenhalen van potentiële klanten. Je bent hiervoor regelmatig aan het bellen en mailen. Zo kun je de wensen van een potentiële klant achterhalen en hier slim op inspelen. Bij Marketing werk je mee aan het wereldwijd versterken en verbreden van het merk Spryng, en aan het vergroten van onze zichtbaarheid. Social media spelen hierbij een belangrijke rol. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het schrijven van content voor onze website en andere communicatiekanalen. Als stagiair(e) bij Support help jij onze supportmedewerker via de chat, telefonisch en per mail om onze klanten zo snel en goed mogelijk te antwoorden. Naast de werkzaamheden krijg je ruimte voor het schrijven van een afstudeeropdracht of een andere opdracht voor jouw studie.

Bij welk van de onderdelen je ook stage loopt, je bent altijd betrokken bij intern overleg, trainingen en brainstormsessies.

Mogelijke werkzaamheden

 • Verrichten van marktonderzoek
 • Ontdekken van productniches
 • Vormgeven van een marketingplan
 • Voeren van (internationale) salesgesprekken
 • Onderhouden van je eigen klanten
 • Leveren van support
 • Onderlinge projecten uitvoeren
 • Meewerken aan lopende marketingcampagnes
  (Werkzaamheden worden afgestemd op je opdracht en/of de stage)

Gewenst profiel

 • Studie: International Business, Communicatie, Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële economie (of vergelijkbaar)
 • Ondernemend, zelfstandig en behoudt overzicht van taken
 • Minimaal 4 dagen op kantoor aanwezig
 • Je deelt jouw ideeën makkelijk met het team en voert evt. actiepunten direct uit.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Extra talen (Duits, Frans) zijn een pré.
 • (Wijkt jouw profiel af maar ben jij onmisbaar, dan laten wij ons graag overhalen)

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, hechte organisatie, midden in Amsterdam. Want bij Spryng krijg je de kans om actief mee te doen en te denken in het hart van ons bedrijf. Naast de gezellige, informele werksfeer (met regelmatig borrels en elke dag een gevarieerde kantoorlunch), ontvang je een passende stagevergoeding.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct bij Sara (recruit@spryng.nl)

1. Solliciteer Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
2. Skype call We maken gezellig kennis en kijken of er een mogelijke match is
3. Persoonlijk gesprek Je komt gezellig bij ons langs, zodat we je allemaal moeilijke vragen kunnen stellen.
4. Contract voorstel We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.
5. In dienst Even een krabbeltje en klaar. Welkom!
Deel deze Spryng posts

Meer nieuws