Vacature: Business Developer | Team Nederland

Jouw avontuur begint hier! Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Business Developer bij Spryng? Jij bent de sollicitant waar wij naar op zoek zijn: commercieel gedreven, met een vastberadenheid die niet te stoppen is en een overtuigingskracht waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Dan geloven wij bij Spryng dat jij ons team compleet maakt op de Nederlandse Markt.

Amsterdam | Fulltime | Sales 

Wie zijn wij?

Spryng is niet zomaar een bedrijf. Wij zijn een ambitieuze en toegankelijk techbedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in een moderne open ruimte in het bruisende Amsterdamse Hallen-gebied. Ons succes als SMS-leverancier voor de zakelijke markt reikt wereldwijd, met topklanten als KLM, Coolblue en PostNL. Sinds dit jaar is daar WhatsApp for Business bijgekomen. Jouw inzet bij Spryng heeft direct impact op de communicatie tussen bedrijven en hun klanten, waarbij we met onze messaging-diensten zorgen voor efficiëntie, kostenbesparing en soms zelfs omzetverhoging. Ons team is jong, hecht en ondernemend, waarbij een culturele fit net zo belangrijk is als de juiste ervaring en kennis.

Sinds augustus 2021 is Spryng met trots onderdeel van Commify geworden wat onze (internationale) marktkansen zeker ten goede zal komen. Hiermee zijn wij onderdeel van één van de grootste messagingleveranciers in Europa.

Over de rol:

Bij Spryng draait alles om jou! Als Business Developer ben jij medeverantwoordelijk voor het vergroten van ons marktpotentieel op de Nederlandse markt. Samenwerken met ons gedreven team en de Country Manager van Nederland staat centraal. Jouw focus ligt op het vergroten, uitbreiden en onderhouden van ons klantenbestand. We zoeken iemand met de vastberadenheid om van elke lead een nieuw partnership te maken, iemand die ‘s ochtends opstaat met een grote gedrevenheid en ambitie om succes te boeken. Jij bent dé persoon die constant in contact staat met potentiële leads, zowel digitaal als fysiek. Jij kwalificeert en volgt leads op, waarbij je de gehele sales cycle in handen neemt.

Jouw superkracht is het begrijpen van de pijnpunten van klanten en het vinden van oplossingen. En alsof dat nog niet genoeg is, bruist jouw creativiteit en zorg je voor nieuwe ideeën om nog meer bedrijven enthousiast te maken over Spryng. Het opbouwen en onderhouden van klantenrelaties is jouw passie. Daarom zien we jou graag veel aan de telefoon en soms zelfs buiten de deur voor afspraken bij (potentiële) klanten.

Wie ben jij?

– Je bent ambitieus, leergierig en daagt jezelf graag uit;
– Je hebt vlotte communicatieve vaardigheden;
– Je hebt een passie voor sales en het liefst 1-2 jaar relevante (b2b) sales ervaring. Maar, starters met de juiste mindset zijn ook meer dan welkom!
– Je bent gestructureerd, planmatig en bloeit op van een dynamische werkomgeving;
– Je staat ‘s morgens op met een grote gedrevenheid en met de vastberadenheid om van een lead een nieuwe klant te maken;
– Werkervaring in een SaaS, digital of tech omgeving is een pré maar zeker geen must. Affiniteit met software en techniek wel:
– Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands en spreekt goed genoeg Engels om deel te kunnen nemen aan onze teammeetings (en natuurlijk om gezellig met je internationale collega’s te kunnen kletsen!)

Maar minstens zo belangrijk:

En dat is nog niet alles: Bij Spryng draait het niet alleen om werk, maar ook om plezier. Wij zijn een hecht team dat samen successen viert, weekenden inluidt, leert van elkaars ervaringen en zelfs de hond van de buurvrouw niet vergeet. En teamuitjes? Suppen, lasergamen, dansen, lekker uit eten gaan – jij bent er graag bij!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende baan (je krijgt de kans om de gehele salescycle onder de knie te krijgen) in een gedreven en hecht team, waar een informele en gezellige werksfeer heerst. Elke dag lunchen we samen en proosten we op onze successen. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen Spryng. Samen maken we jouw commerciële carrière tot een succesverhaal.

Wat moet je doen?

Interesse gewekt? Ben jij klaar om jouw ambities waar te maken bij Spryng? Stuur dan snel jouw CV en een korte motivatie naar recruit@spryng.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en zullen je graag uitnodigen voor een kennismaking. Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen!

Acquisities n.a.v. deze vacature worden niet geapprecieerd.

Hiring team for this position

Naomi Vonk

Country Manager Netherlands

Sara Albisser

Operationeel Manager