RSA Authentication Manager

RSA Authentication Manager kan geconfigureerd worden om de SMS Gateway van Spryng te gebruiken voor on-demand token codes die gebruikt kunnen worden voor on-demand authenticaties. Wanneer een gebruiker zich certificeert naar een agent door gebruik te maken van zijn of haar gebruikersnaam en on-demand pincode, stuurt de RSA Authentication Managers de on-demand token code en het mobiele nummer naar de SMS Gateway van Spryng door middel van het HTTP en HTTPS protocol. De Spryng SMS Gateway levert dan de on-demand token code naar de mobiele telefoon via SMS. Het authenticatie proces is uitgevoerd wanneer de gebruiker de on-demand token code invoert.

Integratie gids:

Klik hier

SMS PASSCODE

SMS PASSCODE ondersteunt de transmissie van passcode berichten en notificaties met SMS. SMS PASSCODE v8.0 omvat een transmissie infrastructuur die de transmissie van berichten toestaat gebruikmakend van elk transmissie mechanisme dat beschikbaar is door middel van een server-based API. Het is mogelijk om berichten te versturen door gebruik te maken van de SMS Gateway van Spryng.

Beheerders gids:

Klik hier

F5

One-time wachtwoorden, of OTP, worden gebruikt voor een enkele sessie of transactie. F5’s BIG-IP APM kan ingezet worden om OTP te genereren en het door te geven aan de gebruikers via de SMS Gateway van Spryng. Hierbij wordt de behoefte aan een token gecreëerde server/security applicatie waarbij de kosten en complexiteit gereduceerd worden.

Opstarten:

Klik hier

Gemalto

Gemalto en Spryng werken samen om wachtwoorden, logins en authenticatie codes via SMS te leveren waardoor het mogelijk gemaakt wordt om snelle en betrouwbare authenticatie plaats te laten vinden. De SMS Gateway van Spryng kan geconfigureerd worden door de klant door gebruik te maken van Gemalto Safenet Authenticatie Service (SAS). Dit document beschrijft hoe Spryng ingebouwd kan worden als SMS service provider.

Configuratie gids:

Klik hier

SecurEnvoy

Met de SecurEnvoy Soft token, kan de mobiele telefoon een one-time passcode (OTP) ontvangen via SMS. SecurEnvoy levert een groot bereik van tokenless soorten: de passcode die via SMS verzonden wordt en real-time geleverd kan worden, pre-loaded als een OTP, pre-loaded met 3 OTP of een herbruikbare Daycode.

Administratie gids:

Klik hier

SonicWALL

SonicWALL en Spryng werken samen om One-time Passwords (OTP) en authenticatie codes af te leveren. Dit kan kosten effectief verminderen en de porcessen worden efficienter omdat fysieke tokens niet meer nodig zijn. De gebruiker ontvangt eenvoudig het one-time wachtwoord via SMS op zijn mobiele telefoon.

Installatie gids:

Klik hier

SAP

Spryng werkt al geruime tijd samen met SAP om codes per SMS voor allerlei toepassingen te versturen. Via SAP kunnen SMS berichten zowel via http als via (E)SMTP verzonden worden. Deze handleiding geeft stap voor stap aan hoe het versturen van SMS via HTTP geconfigureerd kan worden.

Configuratie gids:

Klik hier