Laatste nieuws

Business developer DACH | Fulltime

Werken bij Spryng
Business developer DACH | Fulltime

Amsterdam | Fulltime | Sales

Wie zijn wij?
Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in een moderne open ruimte in de bruisende Hallen in Amsterdam.
Als SMS-leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven en instellingen in alle denkbare sectoren. Denk daarbij aan KLM, Coolblue, Erasmus MC en PostNL.
Met onze SMS-diensten kunnen onze klanten hún klanten gemakkelijk en efficiënt bereiken. Denk bijv. aan een SMS’je over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode per SMS om veilig in te loggen of een SMS met een kortingscode van je favoriete winkel. De inzet van SMS leidt bij bedrijven tot procesoptimalisatie en het besparen van kosten en/of tijd. Soms resulteert SMS zelfs in omzetverhoging voor bedrijven. Spryng zorgt ervoor dat zakelijk SMS verzenden bij organisaties veilig en snel verloopt. Sinds augustus 2021 is Spryng met trots onderdeel van Commify geworden wat onze (internationale) marktkansen zeker ten goede zal komen.  Ons internationale team is jong (van geest), hecht en ondernemend. Een culturele fit is voor ons dan ook minstens zo belangrijk als de juiste ervaring en kennis. 

Jouw rol
Spryng is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze sales medewerker die ons DACH sales team komt versterken. Als Business developer werk je nauw samen met de Country Manager van de DACH regio en ligt jouw focus op het vergroten en uitbreiden van het Duitstalige klantenbestand.
Daarom zien we jou het liefst veel aan de telefoon omdat jouw agenda volgepland zit met afspraken met (potentiële) klanten. Je gaat dus op zoek naar leads, kwalificeert ze en bepaalt zelf de gepaste opvolging. Het aangaan en onderhouden van klantrelaties is jouw main focus, maar daarnaast ben je constant op zoek naar nieuwe ideeën om nieuwe segmenten aan te boren. Het is jouw taak om te doorgronden waar de pijnpunten van de klant zitten en deze waar mogelijk op te lossen. 

Wie ben jij?
Je bent ambitieus, leergierig en daagt jezelf graag uit.
Je helpt bedrijven graag bij het optimaliseren van hun werkprocessen en verkopen zit jou in het bloed.

Je bent commercieel gedreven, vindt bellen geen enkel probleem en je hebt een grote overtuigingskracht.
Je staat ‘s morgens op met een grote gedrevenheid en met de vastberadenheid om van een lead een contract te maken.
Minimaal 1 jaar relevante sales ervaring in de Duitse markt is een pre maar een starter met de juiste mindset is ook zeer welkoemn(werkervaring in een SaaS, digital of tech omgeving is een pre maar zeker geen must. Affiniteit met software en techniek wel)
Je spreekt en schrijft vloeiend Duits.
Je woont in de omgeving van Amsterdam waardoor het voor jou geen probleem is om dagelijks naar kantoor te komen.

Maar minstens zo belangrijk:

Jij bloeit op van een dynamische werkomgeving want we zitten met zijn allen in één gezellige ruimte.
Jij proost graag met je collega’s op successen, het weekend, een leermoment, de hond van je buurvrouw of de nieuwe schoenen van je collega.
Jij hebt naast je eigen sociale leven ook nog tijd om mee te gaan op teamuitjes. Suppen, lasergamen, dansen, lekker uit eten, jij bent (bijna) overal voor in.

Wat bieden wij jou?
Spryng biedt jou een uitdagende baan in een gedreven en hecht team. Naast een informele en gezellige werksfeer waarbij we graag met elkaar borrelen en elke dag gezellig met elkaar lunchen, bieden we je een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid om ons bedrijf te laten groeien en er is voldoende ruimte voor eventuele vervolgstappen in je commerciële carrière binnen Spryng.

Wat moet je doen?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij zijn dol op creatieve sollicitaties en ontvangen deze (of “gewoon” jouw CV met een korte motivatie) graag via sara@spryng.nl
Zien wij voldoende raakvlakken, dan nodigen we je graag uit voor een eerste (online) kennismaking. Zijn we beiden enthousiast dan maak je hierna live kennis met ons Duitse salesteam en mag je ons kantoor komen bewonderen. Hebben we elkaar in die ronde weten te overtuigen van een goede match dan sluiten we de procedure af met nog een gesprek op kantoor waarbij je de oprichters van Spryng aan de tand mag komen voelen. Heb je voor nu nog vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure? Bellen kan altijd!

Acquisities n.a.v. deze vacature worden niet geapprecieerd.

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws