Begin direct

Optimaliseer uw
marketingstrategie

Gemakkelijk wereldwijd versturen. Koppel SMS aan uw customer journey en begin vandaag nog met berichten versturen.

Hulp bij implementatie

De meeste implementaties verzorgen wij kosteloos. Ons team staat voor u klaar.

100+ integraties

Onze Plug & Play extensies integreren met de systemen die u al gebruikt.

Hoogste security standaard

Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, als enige SMS provider in Europa.

Veiligheid
voorop

Bulk SMS versturen via Spryng is niet alleen simpel en doeltreffend, het is ook veilig. SMS-routes, platforms, applicaties en accounts worden 24/7 door ons gemonitord.

Start direct

Verhoog de
klanttevredenheid

Creëer gepersonaliseerde campagnes en berichten. Voor een unieke klantervaring en een (bewezen) hogere Net Promoter Score (NPS).

Lees de ervaringen van huidige klanten

De waarde van
mobiele marketing

Consumenten openen 35x vaker een mobiel bericht dan een e-mail. Laat uw conversies verder omhoog schieten door uw campagne te personaliseren met bestemmingspagina’s, media of gepersonaliseerde video. Dat zijn inkomsten die u niet wilt missen.

Start nu met RCS

Start vandaag met
dé zakelijke Bulk SMS provider
van Nederland

190+

SMS bereik in meer dan 190 landen

Met meer dan 900 netwerken in ruim 190 landen heeft onze SMS Gateway een wereldwijd bereik.
2M

Zo’n 2 miljoen SMS berichten per dag

Dagelijks versturen en monitoren wij miljoenen SMS berichten naar de klanten van onze klanten.
25K

25.000 klanten gingen u voor

Naar volle tevredenheid, want wat we beloven maken we waar. No excuses.

Koppel Bulk
SMS eenvoudig

Onze alles-in-één REST API integreert eenvoudig met bestaande softwarepakketten en systemen. Extra makkelijk door verschillende SDK's, plugins en voorbeeldcodes in verschillende talen.

$spryng = new \Spryng\Client('YOUR_ACCESS_KEY'); $message = new \Spryng\Objects\Message(); $message->originator = 'Spryng'; $message->recipients = [31612345678]; $message->body = 'This is a test message.'; $Spryng->messages->create($message); const spryng = new Spryng(YOUR_API_KEY) const message = await spryng.message.send({ encoding: 'auto', body: 'Test message', route: 'business', originator: 'Example Company', recipients: ['31612345678', '31687654321'], reference: 'ABC123' })
Integraties

Spryng is standaard gekoppeld aan meer dan 50+ systemen.

Meer info

Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Wij optimaliseren ons afleverproces door de diensten van Spryng in te zetten. Een SMS met informatie over bezorgtijden of een SMS notificatie over een op te halen pakket zijn super effectief. Spryng zien wij als de ideale messaging partner voor de toekomst.

CoolBlue

Black Friday - 20-80% korting op ALLE producten. Shop direct uw favoriete producten.